UjiBakat Samsung Global Blogger

Jika anda mempunyai bakat untuk bercerita dan ingin untuk datang dan meneroka London 2012, mengapa tidak Uji Bakat untuk menjadi Samsung Global Blogger? Samsung sedang mencari personaliti yang ghairah (enthusiastic) untuk menerokai London dan mencari yang terbaik bandar semasa Sukan Olimpik. Setiap Samsung Global Blogger akan menunjukkan kepada dunia apa yang mereka telah ditemui melalui blog video mereka sendiri.

Langkah pertama untuk menjadi Samsung Global Blogger adalah untuk mengemukakan 30 saat video anda memberitahu kami mengapa anda perlu dipilih. Di sini ada beberapa tips yang mungkin anda boleh cuba untuk buat video 30 saat ini.

Keyakinan dan tenaga di depan kamera
Keghairahan untuk vlog
Imaginasi dan keaslian
Rasa lucu yang baik
Sebaran di media sosial – adakah anda menggunakan Twitter? Atau bercakap kepada dunia pada blog anda sendiri?
Keupayaan untuk bercerita dengan baik melalui video dan perkataan bertulis.

Ada lagi tips dari Samsung mengenai PRODUCING GREAT VIDEO. Haaaa.. peluang tu! Ada tips dari Samsung lagi un tuk buat video 30 saat ini!

Untuk maklumat lanjut tentang bagaimana untuk menghantar video dan sertainya, anda semua boleh ke UjiBakat Samsung Global Blogger.

Jika anda mahu ke London 2012, segera hantar 30 saat video anda! Jangan lepaskan peluang dari Samsung Global Blogger ini. Tarikh tutup adalah 29 April 2012.

2,716 total views, 10 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam