Trafik 84,687 UV dan 161,234 Page Views sebulan

Satu pencapaian yang baru. Memang lah, baru nak merangkak naik blog nih. Bloggers suka tengok angka kan? So, secara tak sengaja aku telah buat tajuk yang ada angka ini.

Memang ada perbezaan jika dihitung dari statistik Nuffnang, statistik Google dan statistik cPanel. Trafik sehari berbeza beberapa ratus. Tapi, disebabkan earning aku mostly dari Nuffnang, maka aku ambik statistik Nuffnang sebagai rujukan. Statistik cPanel pulak macam ni :

Orait, ni kira pencapaian blog cap ikan masin shakiddo.com ini yang baru nak UP. Dulu, hanya beberapa ribu UV sebulan. Tapi tak mustahil korang juga boleh lakukannya. Ikut tips blogging yang betul dan RAJIN praktikkannya. Kekadang penyakit Malas melanda, memang kelaut laaa deh.! hahaha…

p/s: Kalau trafik naik, boleh demand sikit kat advertiser tak? hehehe

655 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam