Tips Trafik Blog Mencanak

Kebelakangan ini, disebabkan aku punyai banyak masa, kerana sebulan aku berkampung di Jalan Semarak untuk training. Eh, berkampung pulak yea? hahhaa.. Aku training ni dalam office hour. So, banyak masa laa dari kebiasaannya sebelum ini yang aku kerja shif. Dan kalau korang lihat pertambahan komen di setiap entry juga memainkan peranan dalam trafik blog.

Trafik dua hari lepas

Trafik semalam

Trafik seminggu ini

Tengoklah trafik pun macam naik turun tangga. hehehe. Kalau tak ping atau share, ia akan menurun sedikit. Terima kasih kepada yang singgah. kepada yang mengunjung. kepada yang reply balas membalas komen, kengkawan kerja yang tak reply tapi senyap je.. dan sesiapa saja yang kunjung ke blog ini setiap hari. InsyaAllah, saya akan cuba sedaya upaya untuk balas kembali kehadiran korang.

Inilah salah satu yang aku amalkan sejak naiknya blog aku ketika gunakan platform blogspot dulu. Nampak tak hubungkait keperluan dan kehendak internet aku seperti dalam entry Migrasi ke Unifi sebelum ini? Haaaa.. tak sabar rasanya nak memecut lagu browsing, downlading dan streaming dengan gunakan VIP 5 unifi. Ermmm.. tapi lepas ni mungkin aku nak upgrade ke VIP 20. Haaaaaaa.. giler giler punya laju nanti.!!!

Ada produk UNIFI baru..!!!! TUNGGU KEMUNCULANNYA! TM, Merintis Kemungkinan.

3,480 total views, 10 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam