Timang Tinggi-Tinggi

Timang Tinggi-Tinggi sampai cucur atap, belum tumbuh gigi pandai baca kitab. Itulah antara rangkap pantun yang dijadikan lagu masa kita kecil dulu. Masa kecik, memang kita pun tak tahu kita seronok ditimang atau tidak. Tapi, bagi aku sudah pasti ia sesuatu yang menyeronokkan. melainkan mungkin ada anak-anak yang jenis takut atau gayat.

Nak timang tinggi-tinggi tak? My ilham dah nak masuk 18 bulan dah ni, hujung bulan ni pergi appointment klinik untuk check up.

Satu..!!

Dua..!!!

Tiga..!!!

Haaaa… aku pun tak sure berat ilham ni brape yang latest. Bila letak atas penimbang tak mau nyer dia duduk diam. hehehee. Semakin aktif dah sekarang ni, suma kena pantau pergerakan dan pemakanannya. Alahai anak daddy dan mummy..

Ape tu???

Haaa.. ape?? Daddy of 3 hari..? Syioknyaaaaaaa

157 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

  1. says

    lama rasanya Queen tak ke sini.. dah semakin aktif si Ilham ni yer.. biar anak aktif ok.. bila dia bergerak aktif tentu kita seronok kerana kita tahu dia sihat.. InsyaAllah umur dia 3 tahun pun msh mampu kot daddy nk timang cuma dah x tinggi jela… hehehe
    Queen ajak kita terjah..Kami Diduga Sekali Lagi…My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam