Selamat Hari Jadi My Sha

19 Februari,  Selamat Hari Jadi My Sha. Happy birthday mummy ilham. Kini sudah kali ke tiga dekad mummy ilham a.k.a. my sha menyambut hari jadi. Dihadiri oleh keluarga, saudara dekat, rakan sekerja my sha dan juga rakan satu batch kerja aku yang kali pertama dapat jumpa ilham. Thanks kepada mereka semua kerana sanggup ambil cuti untuk hari ini. Bukan senang beb nak lulus cuti hari ahad ni kalau kerja shif. Steady guysss..!!

Rendang ayam, kek karamel, kek coklat, apam polkadot dan blueberry cake

Thanks a lot kepada Pegawai Akauntan MAS, KLIA dan Pegawai Jabatan Forensik Cheras kerana sponsor kek blueberry untuk my sha ini. Aku lebih suka buat makan-makan di rumah sambil ramai yang datang untuk makan-makan ini. Kali ni aku suruh my sifu spaghetti a.k.a. my mum untuk masak spaghetti. Nanti tunggu besday yang lain yea aku jemput yang lain pulak. InsyaAllah ada rezeki lebih nanti…

Okay lah, aku letak gambar diorang ni yea..

My ilham with uncle Asri Harry Potter

Ally, Ainee dan Anis the Vista Geng

My ilham with King Azizi pemilik epiclah.blogspot.com

Mek Fiza Jangok Nasi Kerabu deh... hahahaaa

Ebad the Guard dan Alexia Ratu Lawak (beliau adik Alex Raja Lawak)

Eh ehh… macam besday ilham lak. Besday ilham dah lepas laaa.. Lagi meriah siap ada maskot lagi.. hehehe. Actually, diorang ni semua rakan-rakan sekerja aku yang dah lama nak jumpa ilham. Maklumlah ilham lahir masa aku training kat Menara TM dulu. So, ilham pun terlebih excited pulak bila jumpa diorang nih. hahahah. Sekarang kengkawan aku ni sama dengan aku. We are CSR UniFi. =)

My Family

Officemate my sha, Aida and Family

Faizal, Dino dan Zizan

Azie dan Hubby dari Alam Damai

Thank you so much guys!! Thanks juga kepada my adik ipar, si Milah dan si Nieta yang bertungkus lumus tolong masak dan jayakan besday my Sha ini. To my sha, Selamat Hari Jadi yang ke 30 (daddy ni muda lagi kan? hehehe), semoga kita sentiasa dimurahkan rezeki, diberi kesihatan dan dilindungiNya sekeluarga. Ameeen… I LOVE YOU SO MUCH!

Selamat Hari Jadi My Sha

Thanks semua.. korang batu!! (you guys rocks!!)

Selamat Hari Jadi My Shalina Ismail

792 total views, 8 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

  1. dhiyaz86 says

    eheem……
    dimaklumkan bahawa, seponser beso mestilah abg pertama.. kakak pertama seponser tenaga dan masa je.. ahak. ahak. ahak.

    dan

    eheem…

    kakak pertama seketeri je kat jbtn tu.. not pegawai… takoootttt….

    ngeh. ngeh. ngeh.

  2. afasz says

    epi belated besday kak sha (mesti la kak kan?) hehe~ moga murah rezki, pjg umur & bebahgia ke akhir hayat. Baru ku tahu kenapa blog kid ni nama nye sha-kid-do=sha+ kid+ do(do ni ilham tido ek? …..hehe gurau2 ek kid…ngeh2.

    btw: untung la dah besar2 pon leh sambut cmni n dpt hadiah lg… >_<
    afasz ajak kita terjah..Menang My Birthday Giveaway by Madammondoq.comMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam