Rumah dipecah hampir siap

Setelah rumah dipecah dan beribu habis, kini masa untuk mengemaskinikan apa yang patut. Sekarang dah dlam proses cat mengecat bagi ruang dalaman dengan setiap bilik berlainan warna. Maklumlah, 4 bilik diubahsuai dan masing-masing punya citarasa sendiri. Aku? ikut aje lah.. Jom tengok rumah yang tengah renovate nih.

Haaa… kalau korang perasan, gambar ni dah dua minggu lepas. baru aku ada masa nak upload kan gambar nih. Menunjukkan aku sangat busy dengan pelbagai kerja. ewaaahh, macam menteri pulak yea. hmm, sekarang dah nak siap, cuma touchup bahagian luar pulak.

Yang my ilham pun tak boleh duduk diam. Nak tolong sama. Tolong mengecat katanya sampai kepala ilham pun terkena cat. Hahahadoi. nasib baik boleh hilang. dah makin aktif dan bijak my ilham nih. baru setahun 5 bulan, tapi kalau nak tidur, pandai tarik toto sendiri dah. Sweet kan?

Orait, bulan lima ni seems aku lebih banyak masa bercuti weekend kerana jadual aku. So, ada masa untuk enjoy weekend dengan family. yeay!!

448 total views, 10 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam