Rasai Pengalaman Samsung GALAXY S III dengan Celcom

24 hours sponsored post dibawa khas oleh shakiddo.com

Samsung GALAXY S III adalah smartphone terbaru yang sangat pintar! Ia adalah smartphone yang mengetahui apa yang anda perlukan sebelum anda lakukan. Hanya beberapa ciri baru yang menarik:
Android 4.0, Ice Cream Sandwich memberikan anda kuasa dan prestasi yang hebat.
– Satu kamera 8-megapiksel yang membolehkan anda menangkap detik-detik kehidupan.
– Skrin dalam lebar 4.8 “ HD paparan Super AMOLED.
– Simpan semua gambar, muzik dan video anda dengan hingga 64GB melalui microSD.

Alamilah kehebatan Samsung GALAXY S III dari serendah RM1, 398 (RRP: RM2, 199)
dengan Celcom Exec:

Yang sememangnya menarik dan terbaik, anda boleh mendapatkan ini pada rangkaian terbaik di Malaysia iaitu CELCOM.
– Celcom mempunyai rangkaian liputan meluas di mana-mana sahaja di Malaysia, dalam bangunan, di luar dan di mana saja.
– Celcom menawarkan rangkaian kualiti yang terbaik, mesej, panggilan suara, panggilan video, melayari laman web, e-mel, dan sebagainya.
– Celcom memberikan anda web terhebat dan pengalaman video streaming dengan sambungan yang stabil.

Daftarlah di Cawangan Celcom terdekat anda atau Blue Cube sekarang. Sementara itu, mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai pakej Celcom di www.celcom.com.my/smartphones

1,189 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

  1. spudin says

    ushar2 baru ni dekat kedai..perghh ! canggih bro..mantap..tapi tulah pasai, RM2K++ ..huuu..pokai den kalau den beli.. :l

  2. says

    Menariklah SAMSUNG GALAXY S3 ni..

    Dah lah nipis.. Design pun mantap.. Ciri-cirinya pun menarik.. harga boleh tahan jugalah..

    Tunggu harganya jatuh tahun depan, baru beli…

    Thanks for the info..

  3. says

    perghhh terbaik beb! antara phone idaman gadis2 skrng ni..haha xpe la, aku utamakan makan minum aku dulu buat masa ni..huhu aritu beli kamera nye pasal, abis berat badan aku.. huhu

  4. Ezad Skytech says

    mmg smart la..teringin jugak nak beli…haha….tapi kalau beli sekarang ni…mmg kena ikat perut la lepas ni…heee~

  5. Misz Mieza says

    Dah lama mengidam Samsung Galaxy S nih… Dari SII skang dah ada SIII, mengancam sungguh.. Tapi memandangkan skang dah tak keje & hanya mengharapkan belanja bulanan dari suami, terasa tak best plak nak guna duit tu sewenang2.. Kesian incit suami keje penat2..So, gunalah apa yang ada dulu.. Ape pon nanti ada rezeki lebih nak juga merasa.. Hehe..

  6. sensasi2020 says

    Hanya mampu melihat sahaja,
    Tak mampu nak beli,
    Walaupun canggih namun apa nak dikata,
    Semua itu adalah dari teknologi terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam