Nasi Beriani Ayam Pakistan di RASA Alamanda

Kali ini hujung minggu tanpa ilham. My ilham ada di kampung sungai besar dan akan ikut my adik ipar pulang ke sini. sabar ajelah seminggu dah kat kampung tu. so, hujung minggu ni aku dan my sha ke Alamanda, tengok Nongkrong. Ingat abangensem je boleh tengok ka? hahahaaa

Lepas tu, baru aku perasan yang RASA di Alamanda dah beroperasi seperti biasa setelah renovate. Lalu aku pun order Nasi Beriani Ayam Pakistan. murah je beb! RM7.40 sahaja, penuh satu bekas tupperware tu.

Sebab apa aku tapau? Sebab aku nak minum dengan antara air favourite aku, Pink Guava. perrghhhh.. yang dah disimpan dalam peti ais lagi.. fuuuuhhh..

Haaaa.. korang buat ape di hujung minggu ni? balik kampung? tidur satu hari? pergi shopping.?

2,607 total views, 4 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam