Masa untuk shopping Gajet

Kesempatan cuti pada 1 Mei lepas aku gunakan sebaiknya. Walaupun agak penat selepas ke KLIA, petang itu aku dan my sha ke AEON Equine untuk cari gajet a.k.a. accesories untuk my lappy. Yea lah kan, internet speed dah 20Mbps, maka banyak benda dah download termasuk gambar-gambar untuk berblogging dan event lagi. tak muat dah dalam lappy aku ni.

Actually, aku memang nak beli Kaspersky Internet security 2012 kerana memang expired hari tu. Menggagau lak cari yang keyfile kaspersky online punya tapi takde response. Teruslah aku dengan niat suci murni ku lantas sekali menyambar External Hard Disk jenama Western Digital yang sememangnya top. alaaa.. ambik 500GB aje. lain kali lah baru ambik 2Tera punya.. hehehe

Dan aku beli juga Cooler untuk lappy yang sekali dengan  stand. Kira macam meja lipat kecil + cooler. Haaaa.. Tidak lupa juga beg galas yang ku cari selama ini. Fuuhh, boleh tahan juga harga untuk empat barang itu tapi takpa lah, pelaburan dalam berblogging yang membuahkan hasil. =)

Haaaaa.. lepas ni sambung berblogging kaw kaw lah yea. Korang jangan lupa stay untuk Giveaway yang sedang berlangsung ini. Ada tambahan hadiah pulak dari hazmanfadzil.com .

Dan kepada sesiapa yang nak keyfile kaspersky online maka boleh contact aku kerana aku beli untuk 3 PC punya. Kasi kawtim RM30 sudah untuk KIS 2012 ini. Software boleh download kat web.

Okay stay tune untuk giveaway!!! Aku nak gi tengok PROJEK

UPDATED: TAHNIAH KEPADA akubiomed UNTUK JAWAPAN TEPAT DAN PANTAS GIVEAWAY HAZMAN VS FOOD SIRI 1 . NANTIKAN NEXT GIVEAWAY PADA 4 MAY 2012 @9.00 am

265 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

  1. OverclockBoy says

    bila kita cari kaspersky 2012 crack memang ade, tapi dia xde update…klau korang nak tahu kaspersky 2012 selalu update…yang crack cuma mampu scan virus while internet conneted tapi pproblem server for get new update..for info
    OverclockBoy ajak kita terjah..Overclock PC good or badMy Profile

  2. Ezad Skytech says

    hee….skrg external hardisk da murah…time mula2 keluar dulu punya la mahal kan..hee…

    > tu la..kalau tak guna lagi 2 user tu rugi pulak kan…yg 1 user takde jual ke KIS 2012 ni KiD?
    Ezad Skytech ajak kita terjah..Akhirnya Ia Kembali LagiMy Profile

  3. says

    sejak guna nb, akak pun kena beli yg external, external hd dan external cd writer, almaklum nb mana ada benda ni, pas tu x brani nak simpan banyak2 keje sekolah dan majalah kat dalam takut hang,… akak beli bukan untuk bw tapi utk tujuan sekolah…

    yupp alah membeli menang memakai ler gamaknya..
    aimaniman ajak kita terjah..Blog Kepala BaruMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam