Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 7

Digi Awards sudah hampir ke penghujung undinya. Undian akan ditutup pada 13 Mei nanti. Mungkin ramai yang akan cuti weeked, jadi kita tengok dulu entry FOOD BLOGGER DAPAT EARNING NUFFNANG EMPAT ANGKA. Hebat kan? korang tengok apa kata beliau untuk pengundi seperti anda!

Actually bukan mudah untuk ke tahap ini dan semua giveaway ini adalah khas untuk menghargai anda sebagai pembaca blog shakiddo.com dan hazmanfadzil.com . Dapat earning serba sedikit dari berblogging, sudah tentu akan dikongsikan bersama anda. Jadi saya harapkan pada hari Jumaat yang mulia ini, ayuhlah ramai-ramai mengundi kategori Fave Makan-Makan Expert.

Untuk Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 7

1) Sila undi hazman di http://bit.ly/IG0QeG dan emel screenshot anda ke shamdfazley@gmail.com – anda boleh undi guna akaun fb atau twitter

Undian dari akaun twitter

Dan anda mesti share ke Facebook dan Twitter. Hari ini promote dan undi kaw-kaw punya. Sebab aku pun dah nak rileks hujung minggu ni waiting mak ayah pulang dari umrah,  makan satay king dari matjoe, tengok Nongkrong, kempen derma darah, tunggu ilham balik dari kampung dan macam-macam lagi lah untuk weekend nih.

Haaa.. kalau nak twitter tu, leh add @species1980 dan @shakiddo

Jangan lupa komen di entry ini bagitahu anda dah vote.! Dua (2) orang yang terpantas komen dan hantar screenshot vote hari ini saja akan menang RM10 giveaway ini. Sekian terima kasih.

=================================================================

Eh, eh.. Aku saja buat lawak (korang gelak laa sikit.. hahahaaha)

Orait, Lima pengundi yang hantar screenshot dan komen di entry ini juga layak menerimanya. Lima  (5) orang yea yang akan dipilih oleh encik random.org. jadi total hadiah pada hari ini adalah tujuh (7) orang. Penat dah aku nak ngangkung nih. So, korang buatlah arahan-arahan di atas. hohoho

UNDI – HANTAR SCREENSHOT KE shamdfazley@gmail.com – SHARE DI FB DAN TWITTER – SELESAI – TUNGGU RESULT MALAM INI. – ALL THE BEST!

Selamat mengundi hazmanfadzil.com di Fave Makan-Makan Expert!

Update Pemenang Giveaway lepas:

GA 1 Akubiomed
GA 2 Afasz – RozuanIsmail
GA 3 Zuan – Elissme
GA 4 Nurul
GA 5 MyraJay – Kancilbiru – Boni
GA 6 Nurul – Izzudin – Bukansaya – Akubiomed – Syu90

245 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam