Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 3

Kini tibalah masanya untuk Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 3 setelah berehat 2 hari. Ermm.. anda nak lebih peluang untuk menang yea? Sebab mungkin ada yang internetnya agak slow. Takpe, kali ini aku open sekali lagi. Kita main random pick. Sudah tentu dari random.org. Dengar cerita bro hazmanfadzil.com nak dapat cek nuffnang 4 angka. betul ke? jeng jeng jenggg…

Orait, untuk Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 3

Macam biasa, korang undi my brother hazmanfadzil.com yang semakin hampir mengejar kerana kini dah jadi top 8. VOTE di http://bit.ly/IG0QeG dan publish kat FB atau twitter. Jangan lupa add “Hazman Fadzil” dalam FB anda dan tag nama beliau. Nanti leh gak tag nama aku, kita gossip2 skali yea..

Dan soalannya.. Sila teka berapa minit my brother hazman habiskan 30 cucuk satay ayam dalam HAZMAN VS FOOD 30 SATAY AYAM ?

Berapa minit yea untuk habiskan 30 cucuk itu? 5 minit? 10 minit? 15 minit? atau setengah jam? Jawap di komen ini.

Klu: Jawapan ada dalam entry itu dan bacalah komen untuk tahu jawapannya.

Hadiah RM10 akan diberikan kepada dua (2) orang yang menjawab dengan tepat. Pemilihan adalah dari random.org. Giveaway ini akan berterusan sehingga 13 Mei nanti. Cepat grab dan tingkatkan peluang anda untuk dapatkan hadiah utama khas dari Maxis yang sesiapa pun boleh gunakannya.

Haaaa.. apa tunggu lagi.?? Undi dan jawab berapa minit sate itu dihabiskan?

UPDATE : Peneka jawapan yang betul (akan dipilih dua pemenang)

1. ELISSME

2. AKUBIOMED

3. ROZUAN

4. ZUAN

Jadi pemenangnya adalah Zuan dan Elissme. nantikan pula Giveaway seterusnya pada 8 May @ 9.00.am

655 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

    • afasz says

      fasz ingat kan kene jawab ikut pilihan yg kid bagi…adehhhh…..kalau tk paste je dr komen tu….

      lain kali ckp biar terang.penat tunggu kid post kul 9.sanggup tunggu. p office lambat isnin itu hari sbb nk tgg ni.haha…
      afasz ajak kita terjah..Aku dapat hadiah suprise :)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam