GEMPAR! Kewujudan ‘Dajal’ di Sukan Olimpik 2012?

Sama ada sedar atau tidak. Sama ada sengaja atau tidak sengaja. Itulah yang perlu kita ambil perhatian. Adakah ini satu simbolik atau sudah dirancang? Pabila KiD melihat Maskot Sukan Olimpik London 2012, ternyata memang banyak persoalan wujud dalam minda. Adakah anda serupa dengan fikiran aku?

Apakah first impression anda??

Pabila membuat sedikit carian di google, maka Maskot Sukan Olimpik 2012 ini dikenali sebagai Wenlock dan Mandevill. Kenapa bermata satu? Sudah tentu first impression kita adalah DAJAL. Betul tak? jom kita tengok apa detail dari mereka.

Mereka istilahkannya sebagai ‘kamera’ yang merakamkan segalanya. Actually isu ini mungkin sudah diperkatakan oleh pelbagai komuniti di negara kita. Tapi apa yang dapat kita dapat buat adalah berpesan-pesan dengan kebenaran dan berpesan-pesan dengan kesabaran.Ia membuatkan kita supaya berfikir dan saling ingat-mengingati antara kita.

Doa Fitnah Dajal : “Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari azab seksa api neraka Jahannam dan siksa kubur, serta serta fitnah hidup dan fitnah al-masih Dajjal.”

Pesanan khas dibawa oleh shakiddo.com, klik LIKE dan SHARE dengan rakan-rakan anda

1,233 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

  1. says

    isyy..hal macam nih risau pengaruhi minda anak kecil je..
    nti diorang ingat maskot , tak de apa la ble buat kawan..
    macam2 agenda yahudi nak ceroboh hidup umat isalam..

  2. says

    ishh.. Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu dari azab seksa api neraka Jahannam dan siksa kubur, serta serta fitnah hidup dan fitnah al-masih Dajjal.

  3. as says

    agenda yang tidak akan berhenti untuk terus menghancurkan islam……… mudah-mudahan ita dijahkan dari semua fitnah dajjal moden ni

  4. says

    aku pun baru je perasan ni.. kalau macam ni.. memang macam ada unsur2.. semoga kita semua terus diberi kekuatan iman dan terselamat dari godaan Dajal ni.

  5. Nurul says

    Ya Allah macam macam sekarang nih.. Tapi fikiran Nurul tetap macam dajal.. walaupun diorang cakap kamera.. ;(

  6. sha says

    time kasih kid sbb highlight kan benda ni..

    MasyaAllah…moga kita sentiasa beringat antara satu sama lain…

  7. tm authorized reseller says

    the illuminati is every
    where….no matter who is ruling, as long as i got the power of money all done….every body have their own price….

  8. says

    Fitnah berlaku dalam pelbagai-bagai cara dan keadaan. Kadang-kadang kita tidak akan sedar bahawa kita sedang tertipu dengan fitnahnya. Tidak tahu adakah patung bermata satu (hadiah Olimpik 2012) adalah satu kebetulan atau tidak.

    Namun, apa yang dikuatirkan setiap hari kita diberikan pelbagai input dan berita tentang dajjal. Jika bentuk “bermata satu” dijadikan idola, semua risau akan ada umat islam terperangkap tanpa sengaja meng”idola”kan perkara-perkara “bermata satu”

    Semoga dijauhkan daripada segala fitnah tersebut.

  9. munir ardi says

    Sesungguhnya orang-orang Yahudi dan NAsrani tak akan pernah Ridha hingga kau mengikuti agama/kepercayaan mereka, bermacam-macam saja tipu daya mereka, ghaswul fikri, perlu kita berhati-hati terhadap segala macam hal seperti ini

  10. wanabe says

    simbol2 ini boleh meruntuhkan akidah umat Islam..kena peka kerana golongan seperti ini ada agenda tersembunyi..

  11. Nick says

    aq ade buat jugak entri psl ne..memang nyata ade agenda sebalik ne..tapi ade jugak yg x setuju dengan mengatakan taksub la..macam2..

    Gempar!! Teori Kewujudan ‘Dajjal’ Di Sukan Olimpik 2012

  12. Kakzakie says

    Sungguh mereka memasukkan agenda licik mereka secara amat halus sekali. Kita kena beringat moga Islam bersatu. Bayangkan di bulan ramadhan juga sengaja dipipih sukan dijalankan…

  13. says

    ya allah, apasal boleh jadi cam ni?

    ni mesti kerje israel yang digelar sinoiz atau pon zionis

    kalau ikut pada saya,2012
    cuba terbalikkan mesti jadi zion
    bermaksud zionis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam