Gempar! Blogger Terpantas!

Apakah Internet Service Provider yang anda guna? Adakah ia selari dengan keperluan dan kehendak anda? UniFi? Maxis Fiber? P1 Fiber? Astro IPTV? Celcom? atau sebagainya? Macam mana dengan service dan coverage yang anda dapat? cukup memuaskan? Superb?

Mungkin dah ramai yang pakai 20Mbps ini. Tetapi shakiddo.com telah meng’upgrade’kan pakej dari VIP 5 ke VIP20. Wow!! Best tak? Sudah tentu pantas dan SANGAT SUPERB! Di kawasan rumah aku ini, so far tiada gangguan melainkan ada maintenance. Alhamdulillah.

Boleh lah aku berblogging, blogwalking dan komen dengan lebih kerap dan pantas! yang penting, bila guna UniFi VIP 20 ini, BROWSING, DOWNLOADING dan STREAMING akan jadi sangat superb!! kaki-kaki game online biasa akan guna 20Mbps ni. Marvellous. Sebab apa aku upgrade pakej ni awal2? Salah satunya sebab keperluan internet aku dan akan datang aku ingin gunakan 100Mbps dari UniFi ini. Jom jadi blogger terpantas!!

credit untuk denaihati.com

Ada sesiapa nak check apply UniFi? tehehe..

2,879 total views, 26 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam