Cek ke 8 dari NUFFNANG

Dari hari ke hari, ke minggu, bulan dan tahun. Kini aku dapat cek ke 8 dari nuffnang. Setakat ni, aku akan cuba cashout sebulan demi sebulan agar nampak ada side income ini. Boleh laaa untuk bayar bil-bil dan belanja lebih. Betul tak?

-Iklan dari DiGi-

Macam ni lah earning nuffnang. Adakala naik dan adakala turun. Rajin-rajin berblogging dan anda akan dapat hasilnya kalau kena pada caranya. Nak baca tips-tips blogging dari shakiddo.com boleh lihat SINI.

komen di blog denaihati. amacam?? ada chance tak?

Dan jangan lupa untuk sertai Giveaway HAZMAN VS FOOD yang sedang berlangsung di blog ini. Ada dana tambahan bernilai tiga angka yang akan diberikan dalam giveaway ini. Salah satu cara untuk hargai pembaca seperti anda. Bak kata denaihati.comhidupkan untuk memberi“.  Jom join giveaway RM10 sehari sehingga 13 Mei ini. Mungkin ada kejutan untuk anda semua sebagai pengundi dan peserta.

Stay tune untuk GIVEAWAY HAZMAN VS FOOD pada 9 May @ 9 pagi.!!

p/s: Dengar cerita Food Blogger dapat earning empat angka bulan ni. Steadylah my bro!!

431 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam