Cabaran Top Commentator di Denaihati.com

Umum yang dah tahu bahawa KiD adalah salah seorang dari bloggers yang suka meninggalkan komen. Komen-komen di blog rakan bloggers ini telah menyebabkan nama KiD adalah antara yang selalu menjadi top commentator di blog rakan bloggers. Semakin hari semakin ramai yang kid singgah. Semakin hari semakin banyak yang kid komen tanpa kid sedari. Ini ada satu scene comment di blog SUPERMAK

Wah wah wah.. pabila dua orang rakan baik bloggers aku ni sudah berkata demikian, maka cabaran commentator ini disahut. Mungkin kerana masing-masing pun sudah tahu Bang Iwan tu adalah commentator yang hebat juga dari negara jiran. Mungkin juga beliau punyai masa lebih untuk berdiskusi di denaihati.com malahan mungkin menghadap blog denaihati sentiasa.

Rasanya dah kali kedua Mat Tiang ni suruh aku jadi top commentator di denaihati.com ini. Jutawan hartanah pula katanya tak sabar nak belanja aku maggie sup dan teh o ais jika aku jadi top. hehehehe. InsyaAllah.. sebab banyak blog yang kena aku singgah dan pacak kan komen?

Blog ape yang aku singgah?

Ofcoz blog Ahli Geng Tali Barut dan blog-blog dalam bloglist aku. Blog Redmummy, hazmanfadzil.com, teratakarmo, Cik Lily Putih, Zarul Umbrella, Abangensem, kancilbiru dan banyak lagi yang aku cuba jadi top atau top 5 atau top 10. Bukan untuk sebulan tetapi nak maintain berbulan2. Yang takde dalam bloglist aku pun, aku singgah gak. So, rajin2 tinggalkan  komen dan sertakan commentLuv sekali yea. Aku dah makin sibuk ni sebab nak JOIN SAMSUNG AUDITION.

Adakah shakiddo.com bakal menjadi top commentator dari Malaysia di denaihati.com?

Adakah shakiddo.com akan jadi supersonic commentator selepas upgrade speed kepada 20Mbps nanti?

Segalanya mungkin. Nothing impossible. Here we go! Kita warm up dulu bulan ni

p/s: kat Malaysia dah ada yang pakai 50Mbps. Segalanya di UniFi =)

2,217 total views, 8 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam