Best Ribs Ever TGI Friday’s

Hari ni masih lagi off day. Aku berehat dari pagi. Lama tak sarapan nasik lemak daging kat Petronas Presint 9. Phewwww.. dengan teh o panas. hmmmm.. dah lama tak rasa off macam ni. Setahun koje shift, macam ni laaa kan. So, bulan ni bulan aku training, ikut office hour. jadi, masa untuk aku spend with my sha dan my ilham.

here we go!

Give me more friday’s

Actually, kitorang first time ke TGI Friday ni. Dah lama gak kat Alamanda Putrajaya ni tapi baru berkesempatan nak pergi. Jom terjah apa yang kitorang makan tadi.

Jus Tembikai dan Nenas+orange

Best Ribs Ever TGI Friday’s

Grilled Lamb untuk aku…

Best Ribs Ever TGI Friday’s di datangkan khas dengan sos Limited Time iaitu championship bbq sauce sebagai pilihan kami. Harganya pun boleh tahan!

“Sedap ke?”

Haaaaa.. biasa-biasa aje.. (for me and my sha).

Habis makan, “senyum” lah nak bayar

Biasa yang makan-makan tempat macam ni adalah Blogger Dato’ J dan kekasihnya. Haaaaa.. western food semua dia dah tibai dulu.

Aper? nak tengok harganya?

Untuk menu-menu di atas

Haaaaaa… mahal laaa kan? untuk menu-menu di atas. Ermmm.. takpe lah, sesekali nak merasa.. Lagipun bulan februari ni bulan special. =) To TGIF, kalau ada wireless kat your branch Alamanda, lagi best. berbaloi laa dengan harganya kan? =)

Next station….????? Keep in touch yaw!!

349 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

  1. says

    perghhhh…terliur lagi bila datang sini.hahaha..pernah makan skali je ngan duit sendiri.yang lain sume supplier belanja takpon pakai engineering nye bajet entertainment.hohoho
    arelan ajak kita terjah..MuJa LaK TaGMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam