BE ke 6 dari Nuffnang

Patah tumbuh hilang berganti. Setelah lama 5 BE dari nuffnang tahun ini melekat di blog shakiddo.com ini, maka minggu lepas ia dah berubah kepada metered earning. Dalam kesibukan dan pelbagai aktiviti harian, bulan Mei ini amat busy bagi aku selepas bulan April lepas. Busy sampai ada beberapa cerita yang aku tak sempat nak publish. hehehehe.

Terima kasih Nuffnang kerana memberikan Buffered Earning yang ke 6 tahun 2012 ini. Mother’s Day pun dah akan datang. Bulan depan pulak Father’s Day, EURO dan London 2012. Hope ada banyak lagi assignment yang dapat aku buat. heheehe. Baru-baru ni pulak advertiser nak lanjutkan kontrak iklan di blog ini. Lepas tu Ariff Shah macam nak bagi hadiah sempena top commentator lagi.. =)

Syukur kerana pelaburan dalam bidang berblogging aku kini membuahkan hasil. Bil internet, api, air, gajet internet dan lain-lain semuanya aku dapat bayar balik dengan gunakan hasil berblogging. Dulu seperti aku tidak percaya, tapi berkat kegigihan dan sokongan dari isteri, adik beradik dan korang semua yang terjah sini, aku ucapkan terima kasih.

Untuk terima kasih itu, korang berpeluang memenangi Giveaway Harian sehingga 13 Mei ini. Jangan lupa stay di blog ini untuk memenangi hadiah Giveaway dan special dari Maxis. Check it out yaw!!!

1,218 total views, 6 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam