Adam dan Hawa Episod 45 , 46 , 47 dan 48

Jom Saksikan siaran Adam dan Hawa Saluran : Mustika HD (134) pada 10 malam.

Adam dan Hawa Episod 45 : Satu demi satu rahsia dibongkar, Adakah dengan pembongkaran rahsia ini dapat mengubah hati Ain yang bencikan Am kepada sayang? Hubungan Azie dan Johan kini di ketahui oleh Ain. Apa yang dikatakan oleh adik dan ibunya semuanya betul. Apakah tindakan Ain selepas ini?

Tergamam Ain tidak terkata apabila mengetahui Johan mempunyai hubungan dengan Azie dibelakangnya. Dia mula rasa tertipu apabila mengetahui perkara tersebut.

Azie yang baru perasan telefonnya tertinggal mula tidak senang duduk. Ain mula tiada teman mengadu, jadi Adam juga yang menjadi tempat dia mengadu domba. Pada mulanya Adam cuba untuk jual mahal, tetapi makin seronok apabila dapat berbual dengan Ain.

Haaaaa.. dah kelam kabut Azie skarang ni.

********************************************

Adam dan Hawa Episod 46 : Johan dan Azie yakin mereka sudah bersedia dengan apa sahaja dugaan tetapi sebaliknya tidak pada Adam dan Ain. Mereka berdua masih bertikam lidah tentang perasaan Ain pada Johan.

Azie pula terkejut apabila Johan bawa ke rumah berjumpa dengan ibu bapanya. Tetapi dalam isi hati Azie, dia masih fobia jika dituduh dia punca orang ketiga hubungan Ain dan Johan tidak menjadi.

********************************************

Adam dan Hawa Episod 47 : Dee masih berusaha untuk memisahkan antara Ain dan Am. Johan pula kini pening memikirkan perhubungan mereka.. Apakah yang Dee buat untuk memisahkan Ain dan Am? Dan apakah keputusan yang di buat oleh Johan?

********************************************

Adam dan Hawa Episod 48 : Ain telah mengetahui hubungan Azie dan Johan, dan Ain memarahi Azie.. Am masih berusaha untuk mendapatkan hati Ain kembali. Adakah Azie dan Johan akan berdepan dengan Ain?


2,356 total views, 2 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam