Untuk Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 8

Last call.. last call. Ini adalah hari kedua terakhir sebelum hari undian berakhir. Terima kasih atas kesungguhan korang semua untuk mengundi sambil mendapat peluang untuk menang Giveaway RM10 sehari. So, di hari-hari terakhir ni jom kita teruskan. Cuba korang tengok gambar most voted di bawah, kenapa top 3 adalah owner yang sama? jeng jeng jeng… hmmmmm…

Untuk Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 8

1) Sila undi hazman di http://bit.ly/IG0QeG dan emel screenshot anda ke shamdfazley@gmail.com – anda boleh undi guna akaun fb atau twitter

Haaa.. kalau nak twitter tu, leh add @species1980 dan @shakiddo

Jangan lupa komen di entry ini bagitahu anda dah vote.! Seorang pemenang akan dipilih dan hantar screenshot vote hari ini saja akan menang RM10 giveaway ini. Ia akan dipilih secara random.org. Sekian terima kasih.

Update pemenang Giveaway:

GA 1 Akubiomed
GA 2 Afasz RozuanIsmail
GA 3 Zuan elissme
GA 4 Nurul
GA 5 MyraJay Kancilbiru Boni
GA 6 Nurul Izzudin Bukansaya Akubiomed Syu90
GA 7 Afasz Syu90 RozuanIsmail Akubiomed Izzudin Elissme Fazrol

SELAMAT MENGUNDI..!!!

220 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam