Tiket Percuma Starlight Cinema

Pernah tengok wayang pacak?

Menonton wayang seperti masa dulu. Skrin besar untuk tayangan wayang dan ramai-ramai menontonnya di tengah padang. Kali ini, Samsung membawa kita untuk ke Malaysia’s Largest Outdoor Cinema di Bukit Kiara Equestrian. Korang taknak join sekali? Free Ticket untuk Starlight Cinema ni dengan aplikasi Samsung Galaxy Life.

Starlight Cinema Galaxy Life

Nak tau caranya? Mudah je tau!

  1. Muat turun aplikasi Samsung Galaxy Life
  2. Lepas tu, buat akaun baru di Samsung Galaxy Life tersebut
  3. Update profil akaun
  4. Kemudian anda boleh tebus  FREE PASS Samsung Starlight Cinema  di kaunter (Bukit Kiara Equestrian )

Minggu  lepas, aku dan Melastik Bintang pun turut serta dalam Starlight Cinema ni. Layan citer Paranormal Activity dan Conjuring gitu. Banyak juga scene terkejut tau! haaaaa…

Free Ticket Starlight Cinema

Nak join?? Jommmm!! aku ada free pass sampai 21 Jun ni. Korang boleh tengok jadual movie yang akan dimainkan di Starlight Cinema Movie.

Free Starlight Cinema

Best tau!! Makan dan minum pun ada. Semua percuma!! percaya tak?? Boleh redeem dengan aplikasi Samsung Galaxy Life tu jugak. Macam-macam ada termasuk  Burger Lab, Pizza Hut, Gongcha,7eleven, Burger Bakar Kaw Kaw dan beberapa lagi. Memang kenyang tau!

Burger Lab Percuma

Sambil tengok Starlight Cinema dan sambil makan-makan secara santai. Dengan sound system yang ada, semua dapat menonton wayang pacak ini di Bukit Kiara Equestrian. Ajaklah keluarga, bos, rakan sekerja dan sahabat handai untuk tonton Starlight Cinema ni.

Starlight Cinema

Banyak lagi movie boleh ditonton di sana. Ni jadual movie sehingga 21 haribulan.

Starlight Cinema Movie

Jangan lupa sabtu ini.. BATMAN TRILOGY SPECIAL! Boleh Marathon woooo…

Starlight Cinema Batman

Amacam?? menarik tak?

Setiap minggu Galaxy Life menawarkan pilihan tawaran yang sesuai dengan minat korang. Tiada bayaran pendahuluan diperlukan! Hanya tebus dengan menunjukkan telefon anda kepada merchandiser. Ia semudah itu. Starlight Cinema Free Pass hanya boleh didapati dengan aplikasi Samsung Galaxy Life. Jangan lupa download Samsung Galaxy Life dan tonton starlight cinema sehingga 21 Jun 2014.

 

2,316 total views, 4 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam