Siapa Mereka?

Thanks to my readers

Yang kat atas adalah antara screenshot yang aku ambik dalam last week. Aku tau, walaupun ada yang singgah tapi tak tinggalkan komen, tapi aku tau siapa viewer aku. Dan aku cuba ambil masa untuk terjah anda semua. Thanks guys. Cer tengok, antara gambar di atas, ada berapa ramai ahli GENG TALI BARUT DOT COM? Dan ada juga seorang Nuffies. Siapakah mereka?

601 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

  1. says

    patut yerk kita tq pada mereka… nak kata internet laju penting, time guna brokband dulu paling lama x leh on9 pun x selama streamyx nie, 3 hari line x da ooi… khamis-isnin.. sedey.. bukan takat x leh bw ..nak masuk markah on9 pun x leh… ingat line tm ni ok.. provok ni !!!
    aimaniman ajak kita terjah..iPad Murah Elak KidnapMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam