Shopping di Jomheboh Bukit Jalil

Offday dua hari, sabtu dan ahad. Memang masa yang ditunggu laaaa. Setelah aku bekerja keras bulan ni untuk setelkan kerja-kerja sales aku yang menggila kebelakangan ni. Syukur alhamdulillah, aku ada 3 network di bawah untuk melicinkan perjalanan sales aku. So, selalunya bila dah abis penat, aku reward myself. And ofcoz my family.

ilham spek

Teruja sungguh my ilham nak pergi shopping pagi-pagi nih. Siap dengan spek dan beg skali tau. hahaha

ilham umbrella

Cuaca memang panas kalau tengahari. Peratusan cuaca petang adalah hujan. So, sediakan payung sebelum hujan. RM10 untuk payung BEN10. Boleh tak ilham jadi model Kumpulan Umbrella? hehhehe

Lepas tu, kami macam biasa meneruskan misi ‘menaburkan’ duit di tapak pesta jomheboh. Hahahaa.. Aku rasa yang lain pun sama. Satu beg RM10. Murah sikit je dari yang biasa kat kedai. Boleh-boleh laaa.. Ikut citarasa dan pilihan mana nak beli. Korang sediakan duit aje. Aku pun terkejut sebab Maybank ada sediakan temporary ATM kat situ. Waaaaahhh, takde alasan lagi nak shopping kan? hehehee

drive energy drink

Kalo takde tenaga, jangan lupa beli energy drink DRIVE nih. 4 tin, RM10. Kaut laaaa skali alang-alang kaaan.. Haaaaaa.. Ape?? Baju M7?? Osh kossshhh laaa shakiddo.com ini sambar skali tau! Nanti aku jumpa Aaron, boleh laaa suruh sign. Hahahahaa..

m7 tshirt

Haaaa… biasa laaa shopping. Tangan kompom tak cukup bawak barang. Dengan dukung ilham lagi. Barang-barang lagi, payung bagai.. memang orang yang jual air dan makanan kat situ pun laku laaa aku tengok. Alhamdulillah, rezeki untuk semua..

jom heboh bukit jalil 2012

Okay, yang mana nak pegi Bukit Jalil tu, pergi awal-awal. Tengahari agak panas, so standby payung. Dan bagi aku, memang dah target nak beli ape, so sambar je bila sampai kat booth diorang. Biskut, Maggi, Nestea, Mr Potato, Ribena dan macam-macam lagi laaah.. Siap hulur RM aje…. Haaa.. jaga-jaga keselamatan diri, anak-anak dan keluarga.

Orait.. Selamat Shopping di Jomheboh Bukit Jalil

Total damage: RM165.00

910 total views, 6 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam