Selamat Hari Jadi Hazmanfadzil.com

Barangkali ramai yang sudah tahu bahawa blogger hazmanfadzil.com adalah merupakan abang kandung aku yang sulung. Abang. Okay, bermakna beliau lebih tua dari aku. Dan aku lebih muda dari abangku, eyriqazz, daddy harraz, dato’ jamar dan lain-lain. abangensem tu jangan ditanya sebab dia adalah super senior abang aku, so automatik dia orang tua jiwa muda. hahaha

Hari ni adalah 15 Ogos. Jadi adalah automatiknya Hari jadi abang sulung saya iaitu Food Blogger Melayu Malaysia : hazmanfadzil.com . Beliau merupakan anak sulung daripada kami 4 adik beradik. Umurnya dah mencecah lebih 3 dekad.. hehehee.. Tapi.. Tapi.. masih belum lagi kawin.

Duhai hazmanfadzil.com abangku,

Aku, Blogger ShaKiddo dah kawin..
Adik perempuan, blogger dhiyaz86 pun dah kawin..

Aku, Blogger ShaKiddo dah dapat anak..
Adik perempuan, blogger dhiyaz86 pun dah dapat anak..

Bila lagi nak kawin laa abang oii.. lain laa adik bongsu Maly Rawr baru habis belajar lagi. Bersempena dengan ulangtahun yang ke 32.. daddy, mummy serta ilham nak ucapkan Selamat Hari Jadi buat abang chaq. Semoga sentiasa sihat, dimurahkan rezeki dan dilindungiNya selalu. Cepat-cepat laa kawin yea.. mak banyak kali tanya kitorang dah bila abang nak kawin.. kekekeeke..

Nanti leh timang baby macam ni..

p/s: siapalah yang bakal jadi kakak ipar shakiddo.com ini? huhuhuhu

472 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jika anda suka dengan entry ini tinggalkan komen atau subscribe ke RSS feed untuk feedburner.

Comments

  1. says

    hahahah…sian abg man… takpe..blum rezki lagi.. semoge dipercepatkan jodoh dan ditemukan dengan orang yang baik-baik untuk jadi kakak ipar KiD! InsyaAllah.. Amiiinnn (^_^)

  2. says

    So sweetlah adik sham ucap bday kat abg man. Abg man awk neh sebaya hubby akak. Tp beliau kawen awal jugak, masa umo 23 thn. Jodoh masing2. Abg man awk nk tunggu tuan puteri mana tuh agaknyer.. Hihi.. Abg man, hepi bday..

  3. says

    Hheeee, insyaAllah moga jodoh abg Man dipercepatkan..

    Kiranya dah langkah bendul la ni ye..

    KiD, abg Man bagi laluan adik2 kawen dulu kot..

    Sama macam Myra sebelum ni adik kawen dulu :)

    • afasz says

      selamat hari lahir abg man…

      moga murah rezeki n cepat bertemu jodoh. :)

      doa + usaha + istiqamah + tawakkal = DUIT

      amalkan doa cepat temu jodoh , insyaAllah :)

      nnti dah kawin , pasti tak keje time raya first tu. nk beraya ngn isteri tersyg.

  4. cikhelena says

    besday sama ngan adik kte n anak buah kte laaaaaaaaaaaaaaa.eekekeke

    selamat hari jadi bro hazman.semoga di berikan rezeki yang melimpah ruah.dan dipanjangkan umurnya :)

  5. says

    Hazman : Bro, berbuka puasa malam ni, ko belanja ?
    Hisyam : Umm, aku ke kena belanja?

    Hazman : Bro, ko ada masalah ke?
    Hisyam : Ada, kenapa ko kisah?

    Hazman : Aku kan abang…..
    Hisyam : Sob2….ok2, aku belanja…Hazman, Eyriqazz ,Matjoe dan semua…

  6. Nurul says

    Sapa lagi kalau bukan Si gerek Abg Man.. hehehehe

    InsyaAllah dah sampai seru Abg Man.. dapatlah kita semua makan nasi minyak.. Kid pujuk Abg Man cepat2.. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam