Perfume Murah

Minggu lepas, aku asyik terfikir nak beli perfume apa ya untuk aku dan isteri. Macam-macam jenis kat pasaran. Macam-macam brand yang ada. Cuma mahal atau murah aje kan? So, aku google laaa dan juga cari kat Facebook. Waaahhh, terjumpa PERFUME MURAH.
Aku tengok, ada pelbagai jenis perfume yang ditawarkan. Sampai rambang mata dibuatnya. Harga? Semuanya macam RM70 aje. Kadang-kadang aku tengok ada bagi diskaun sempena perayaan. Cuma nak tengok stok dan pilih aje. Then, aku try laaa PM ke admin Perfume Murah tu.
Aaaaaaa… pilih, check stok, bayar, dan delivery!
Mudahnyaaaaaa laaa hai. Sekarang ni aku kan busy. So, aku dan wife pilih-pilih aje yang berkenan di hati.
Aku punya pilih Ralph Lauren no 1 dan untuk wife aku pilih Estee Lauder Pleasures.
Then, aku buat payment Jumaat malam dan dia kata pos dalam 2-3 hari bekerja. Okay laaah, standard dah laju dah tu! hehehe
2013-01-09 19.37.18Pakai Pos Laju je. Hari Selasa dah sampaaaai..!!! tadaaaaaaa
2013-01-09 19.38.51
Ermm.. aku tengok, well-packed. Ada buble wrapped untuk elakkan barang rosak. Tak laaa dia letak camtu aje kan. Lepas tu, Psssttt..!! Psssttt..!! Cuba try test spray ler.Wangiiiiiiiii…!!! fuuuh.
SAM_0501 SAM_0508 SAM_0503
Haaaaa.. kalo camni, aku memang rekemen kan laaa untuk beli perfume ni. Pilih aje mana yang berkenan. Tanya stok, Order, Bayar, pastu sampaaaaiii..
perfume murah
Untuk hadiah dan hantaran pun boleh dah ni. Gred AAA punya. Mana nak tau, ada yang nak bagi hadia contest ke.. hadiah untuk aku ke.. hahahaaa, boleh aje contact PM ke Facebook Perfume Murah.
Berbaloi-baloi…
Eh, jap… ilham pun nak interprame katanya…
SAM_0552
Yeaahhhh.. Perfume Murah Nombor Satu!!!!

2,541 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jika anda suka dengan entry ini tinggalkan komen atau subscribe ke RSS feed untuk feedburner.

Comments

  1. fazdlie says

    Boleh try beli lepas ni… selama ni saya pakai perfume ala-ala minyak atar yang bauan nye international.. bukan one drop ek, brand lain tapi malas la nak cakap, kang macam promosi lak produk tu.. huhuhu.. kos penghantaran free ke bro atau ada caj lain??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam