Penangan Trafik dari SEO

Nak hujung minggu ni. Di Kala Hujan lebat sudah reda pada hari Jumaat. fuuuuh, dengan pantasnya aku gunakan teknik SEO dan hot keyword yang menggunakan kepantasan internet 20Mbps aku. Memang akan bajet hot keyword semakin menjela berikutan ia timbul di kala aku tidur nyenyak jam 3-4 pagi. hehehee

Aku tak tunjuk semua yea.. Malas nak PrtSc. Korang pun tau kan? hehehe. keyword coverage unifi dan hack wifi semua kena sapu bagai. haaaa.. Penangan dalam 3 jam.

2000 UV trafik aku touched pada jam 9.46 malam semalam. Ini semua gara-gara tambahan trafik kencang dari game SELANGOR VS KELANTAN. yeaahh.. Klate ke Final lawan Ashkar!

Yang paling menarik, bila keyword AJIHS NASIK LEMAK pun sedang masuk ke blog aku. hehehee

Tips: Ini adalah teknik hot keyword secara bermusim, bukan berpanjangan. =)

462 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jika anda suka dengan entry ini tinggalkan komen atau subscribe ke RSS feed untuk feedburner.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam