Pemenang Contest Teka Angka Shakiddo.com

Seperti yang telah diketahui, Contest Teka Angka Shakiddo.com telah pun tamat pada 30hb Mac 2012 yang lepas menyaksikan sebanyak 23 penyertaan dari anda. Terima kasih diucapkan. Yang tak sempat join tu, lain kali join yea. Nak tau jawapannya?

RM737

Dan entry permalink yang aku cari adalah http://shakiddo.com/hebat-sungguh-unifi/ ,  akan tetapi, ada sesetengah jawapan yang memberikan jawapan permalink tag iaitu http://shakiddo.com/tag/speedtest-unifi/

Orait, sebenarnya contest ini lebih kepada SEO dan pencarian dalam search engine di internet dan sebab itulah aku rasa ada tiga jawapan sama yang tepat! Yea, dan sebab itulah aku terpaksa melakukan acara tie break di mana dua peserta telah aku hubungi melalui emel dan mereka menjawab melalui Giveaway Seluar Jeans. Dan pemenangnya adalah…

JUARA

NAIB JUARA

KETIGA

SAGUHATI – random selected by sponsor sharidawati.blogspot.com

Tempat Pertama :RM50 + Voucher JUSCO AEON + eBook SEO Ariff Shah
JERSI PANTHERA TEAM MALAYSIA
Tempat kedua : RM30 + Voucher JUSCO AEON + eBook SEO Ariff Shah
Tempat ketiga : RM20 + Voucher JUSCO AEON
Hadiah misteri : Barangan saguhati dari IKEA
Kepada semua pemenang, diucapkan tahniah dan sila emelkan detail seperti nama penuh, alamat dan contact number ke shamdfazley@gmail.com . Bagi juara dan naib juara, pastikan alamat emel anda betul untuk urusan penghantaran eBook SEO Ariff Shah. Bagi yang tidak berjaya, bukan bermakna anda tewas kali ini, tetapi ia adalah batu loncatan untuk anda.
Guys, actually korang leh learn sumthing dari contest ini. Search engine adalah salah satu elemen yang amat penting dalam berblogging. Begitu atau juga dengan penggunaan tag dan LABELS bagi sesebuah entry, selain tidak hanya bergantung kepada tajuk yang catchy dan hot keyword. Amacam, ada ok tak? Kalo tak ok, korang sememangnya perlu dapatkan eBook SEO Ariff Shah yang berharga RM37 dari beliau yang juga telah dinobatkan sebagai Upcoming Blogger of the Year.
Sekalung terima kasih juga kepada sponsor rasmi saya iaitu ==>>>> JEJAKA YANG NAK MENGORAT EMPAT GADIS BLOGGER

856 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam