Menang Contest iPhone 5s

eyriqazz iphone 5

Seronoknya kepada yang menang hadiah. Dan hadiah itu berupa gajet iPhone 5s. Pengumuman telah dibuat dan senarai pemenang iphone 5s juga telah dimaklumkan. Keputusan adalah muktamad. Nikkhazami.blogspot.com Hpmurah2u.com Jmr23.com Bloggerlelaki.com Sensasi2020.com Contest ini memang selalunya dianjurkan oleh denaihati pada setiap tahun. Durasi masa berbulan-bulan di mana ramai rakan blogger berpeluang untuk mendapat hadiah seperti wang […]

2,866 total views, 6 views today

Teori dan Misteri : 8 Mac 2014 Setahun Tragedi MH370 dalam Kenangan

MH370 mural

Satu dunia sudah mengetahui. Tragedi MH370 ‘hilang’ di mata kita. 8 Mac 2015, setahun selepas MH370 dilaporkan hilang dalam perjalanan ke Beijing, rakan-rakan dan keluarga daripada 239 orang mangsa tragedi akan berkumpul di ibu negara Malaysia pada hari Ahad untuk ingatan orang yang tersayang dan menggesa pihak berkuasa untuk meneruskan pencarian mereka untuk pesawat tersebut dan […]

4,446 total views, no views today

Jadual dan Keputusan Liga Super Malaysia Terkini

Ultras Malaya AFF Suzuki Cup 2014

Lama tak ke stadium untuk menonton bolasepak. Nak ajak sembangsukan.com dia pulak busy juga dengan kerja seharian dengan order yang tak putus-putus. Aku pun sekalu penyokong pasukan Perak Darul Ridzuan yang juga dikenali sebagai The Bos Gaurus, pun sudah lama tidak ke stadium. Mungkin kerana perubahan yang berlaku kepada pasukan kesayangan ini tidak seperti awal […]

2,480 total views, no views today

Semalaman #Projek2015 di Muar

Denaihati dan Eizil

Aku baru beberapa kali sahaja ke Johor. Bukan selalu. Dan sedara pun tak berapa ramai kat sebelah selatan. Cuma dulu ada Menjejak Ibu Saudara yang Terpisah, alhamdulilllah dengan izin Allah, berjumpa kami selepas 20 tahun terpisah. Singgah di Muar. Memang nak mencari makan-makan yang sedap. Sudah tentu Muar sinonim dengan Mee Bandung Muar. Aku pasti […]

2,268 total views, 2 views today

Wajah Baru Banglo Misteri Seksyen 2 Shah Alam

Banglo Misteri RM50

Tahun lepas, aku ada buat satu entry wordless di mana Banglo Berhantu Seksyen 2 Shah Alam yang ramai diperkatakan orang. Terdapat kisah katanya sebatang pokok kayu ara yang sangat besar di tepi rumah itu yang dahannya boleh memasuki tingkap bilik atas. Kini, ia sudah berubah wajah. Aku perasan beberapa batang pokok telah ditebang dan ruangya lebih lapang. […]

5,514 total views, 8 views today

Cukur Licin dengan Philips S9000

Trimmer Philips S9000

Dah lama aku idamkan. Jika selama ini aku menggunakan pisau cukur biasa untuk mencukur misai, kini ada ‘teman baru’ iaitu Philips Shaver S9000. Memang pada pandangan pertama, ia nampak canggih dan futuristik. Sebelum ini hanya nampak model-model pencukur elektrik yang biasa sahaja, tetapi aku nampak ada kelainan sedikit dengan Philips Shaver S9000 ini. Jom kita […]

1,842 total views, 2 views today

Di sebalik Tabir Melahap Burger di Burgerbyte

Shooting Menu Kita

Makan lagi. Tapi kali ni makan bersama Abang Brian. Sebenarnya aku dah beberapa kali jumpa Abang Brian ni. Sejak dia join Masterchef dulu. Dan yang pastinya masa Masterchef 1 dan Masterchef All Star Hidangan Pembalasan, aku pun ada masa launching dan winner announcement. Saja aku tak cerita kat dia, nanti-nantilah kita story yea abang brian. Terkejut pulak […]

2,646 total views, 8 views today

Kompaun Street Parking di Hari Tahun Baru Cina

Kupon Parking Pulau Pinang

Macam tak percaya. Tapi itulah yang berlaku. Kompaun dikenakan pada Hari Cuti Umum. Minggu lepas, memang kami sekeluarga ke Pulau Pinang, bercuti sekeluarga dan jumpa nenek yang dah lama tak jumpa. Nak pergi makan di Padang Kota Lama, tempat meriah untuk orang makan petang. Macam-macam ada di situ, passembor, laksa, char koay teow, kerang bakar […]

2,218 total views, 4 views today

Nampak Macam Sama Tapi Bukan Dia

Denai Boutique Putrajaya

Denai.. denai.. denai… Denaihati.. Denai Alam.. Denai sutera… Yang aku kenal denaihati je lah. Tapi ni ada pulak Denai Boutique. Guaner ni? Nampok macam sama, tapi bukan dia… bukan denaihati punya. hehehe. Bila aku buat carian di laman sesawang Google, ada pula keluar Denai Boutique ni. Ke memang bisnes denaihati ni.. Denai oh denai.. Sudah […]

2,004 total views, no views today

Senyuman seorang Setiausaha KRT Putrajaya

Shakiddo KRT Putrajaya

Sibuk bebenor. Ya. Aku dah semakin sibuk. Sibuk dengan pelbagai program dan projek yang bermula dari awal tahun 2015 lagi. Projek utama sudah tentu bersama Denaihati Network. Tahun ini aku mempunyai pelbagai target, misi dan visi agar dapat bergerak dari satu tahap ke satu tahap yang lain. Tahun ini juga aku putuskan untuk menyertai Kawasan […]

1,830 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...