Visa Financial Football Menuju ke Piala Dunia Brazil 2014

visaFF

Piala Dunia Brazil 2014. Semakin hari sudah semakin terasa kehangatannya. Sebelum kita pergi jauh lagi, apakah kita sudah mengira bajet peribadi untuk diri dan juga keluarga? Sebagai contoh, kehidupan aku yang kini bergelar sebagai penulis blog sepenuh masa juga memerlukan perancangan dan bajet setiap tahun. Perancangan kewangan peribadi adalah proses untuk menangani masalah kewangan anda dalam konteks keadaan [...]

880 total views, 7 views today

Seminar DSR Property Strategy

DSR COACHING

Nak berjaya? atau nak kaya dan berjaya? Sudah tentu kedua-dua perkara itu yang ramai orang mahukan. Tak kira jantina, umur, dan kaum, sudah pasti masing-masing ada strategi atau rancangannya. Anda mungkin akan terus terhimpit dengan arus ekonomi yang semakin menghimpit golongan berpendapatan sederhana. Ekonomi kapitalisme ini adalah amat kejam di mana yang miskin terus miskin [...]

659 total views, 9 views today

Cara Tingkatkan Trafik Blog

real traffic online

Bagaimana untuk meningkatkan trafik blog ? Ini adalah soalan yang paling biasa ditanya oleh penulis blog . Walaupun bekerja keras untuk mewujudkan minda untuk meniup kandungan untuk blog mereka, mereka tidak mendapat trafik yang mereka mahu. Aku berharap selepas membaca post komprehensif ini mengenai ” Cara Tingkatkan Trafik Blog ” ini, anda akan mendapat beberapa wawasan yang [...]

1,143 total views, 20 views today

Satay Menara di Jalan Reko Kajang

Sate Menara

Korang makan Satay tak? Kalau suka makan, memang boleh challange dengan aku lah. Siapa nak lawan makan satay dengan aku, boleh lah roger yea. Rekod aku baru 33 cucuk, standard size Sate Kajang tu. Tapi itu zaman bujang lah yang dah berlalu. Errm, tapi kalau ada yang berhajat, boleh lah pelawa aku. hehehe. Ni ada [...]

622 total views, 9 views today

Rahsia Anak Pintar

ilham kopiah

Siapa yang tak nak anak pintar. Anak adalah segalanya. Bangun awal pagi dan bergegas ke tempat kerja. Bila balik, merekalah yang pertama ditatap. Susah payah kita dalam apa sahaja urusan mencari rezeki adalah untuk anak-anak supaya menjadi insan yang berguna suatu hari nanti. Setiap ibu bapa pastinya menanam berbagai cita-cita tentang masa depan anak-anak. Segalanya berkaitan pendidikan [...]

988 total views, 11 views today

Pelancaran Samsung S5 di Malaysia

s5 test

Galaxy telefon pintar Samsung terbaru telah akhirnya telah diumumkan, membawa bersama satu set kejutan. Khamis minggu lalu bertempat di Pullman Bangsar, aku telah menghadiri pelancaran Samsung Galaxy S5. Selaku peminat setia SAMSUNG, sudah tentu aku sangat teruja. GALAXY S5 akan kembali kepada asas memberi tumpuan dalam memenuhi apa yang pengguna perlu paling dalam mereka hidup [...]

733 total views, 4 views today

Malaysia Clothes Buffet

blowout sale

Buffet Pakaian? Kalau buffet makan pernah lah aku dengar. Tapi Buffet Pakaian ni pertama kali pulak dengar. Pada jam 10 pagi sehingga 6 petang pada 25 hingga 27 April 2014 di Syopz Mall, Taylor University Lakeside Campus, alamilah Malaysia’s Largest Clothes Buffet yang dianjurkan oleh LINs Communication and A Shopaholics Den. Yuran penyertaan sebanyak RM60 sahaja, dan korang [...]

891 total views, 25 views today

Ninetology Ke Serantau Asia Tenggara

Ninetology on Air Asia

Pernah dengar jenama Ninetology? Suatu jenama yang mana merupakan salah satu jenama yang telah mula bertapak ke dalam pasaran teknologi mudah alih di Malaysia. Aku berpeluang memenuhi undangan dari pihak Ninetology Malaysia sempena pelancaran “Ninetology and Qualcomm Unveil their AirAsia Aircraft Livery Marking an ASEAN Wide Expanasion Initiative” bertempat di Sepang Aircraft Engineering (SAE). Untuk pengetahuan, pihak [...]

700 total views, 4 views today

Sakit Gusi Pening Kepala

Berus gigi hitam

Aduhai… Sakit gusi ni. Ada yang nak kongsi ubat atau petua hilangkan Sakit Gusi? Bila tekan gusi bawah ni, rasa macam sakit. Adoii, menangkap ke kepala.!! Nak update blog pun rasa tak selesa. Dulu ada lah pakai Berus Gigi Hitam, tapi takkan lah itu puncanya. huhuhuhu… terasa sampai saraf kepala ni.. huhuhuhu 771 total views, 5 views today

771 total views, 5 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...