Ni aje lauk?? Mingle bersama blogger Madammondoq

Masih ingat lagi yang kid telah jadi antara pengomen tegar di blog madammondoq?

Lewat petang tadi sempat bermingle-mingle dengan blogger madammondoq dan beberapa lagi blogger yang lain? Disebabkan Top 5 Pengomen Tegar Oktober lepas, maka kami semua berkumpul di Bangkok House, Sunway Giza Mall, Kota Damansara. Fuuuhhh.. dalam hatii, mesti makan sedap2 nih. Tapi yang ada hanya…..

Telur aje!!

Lepas tu, Abangensem dah mengamuk, Doktor Aslam dah angin, Bro Zuan dah geleng kepala, kami surul Nurul si Cantik  untuk order lagi. haaaaa… baru puas!! Kenyang beb!! Nik Faz control ayu je makan. Korang nak tau lauk ape lagi yang kitorang melantak? Haaaa.. tungguuuu..

Aku nak rest laa. Esok training unifi kat Jalan Semarak. Adeehhh, kena pakai baju formal lak.. Dah dekat setahun pegi keje pakai jeans dan tshirt aje. huhuhuu

Dah.. dah.. ini teaser aje… tunggu next entry.. hohoho. HEBAT KAN?? HEBATLAH BU!!!

938 total views, 12 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Trackbacks

  1. [...] aku hidangkan untuk para pengomen tegar aku sewaktu sesi Mingle-Mingle kitorang yang lepas. Bukan INI JE?? lauk yang aku bagi seperti yang dicanangkan oleh seorang blogger itu. Aku harap pengomen-pengomen [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam