Nasi Lemak Ayam Bisa Berbisa

Empat hari ini aku keje shif petang. Masuk kerja 4.30pm balik 2am. Memang agak memenatkan keran mengantuk drive time nak balik. So, aku pun tak sempat nak masak sarapan ape, maka tapau aje laaa. My peberet…

Nasi Lemak Ayam, Telur dan Ice Lemon Tea

Memang kena dengan cuaca redup nak hujan, aku menikmati sarapan pagi dengan enak sekali. Untuk tambah feel, aku dengar CD Ukays Bisa Berbisa. perrghhhh..!! Layan beb! Mesti Zarul Umbrella Ramalanku Benar Belaka senyum aje tengok Nasi Lemak ni. Bila nak jadi MasterChef bro?? hahahahaa

Lagu-lagu yang memang berbisa

Aku tahu korang lapar tak hengat bila tengok nasik lemak ayam bisa berbisa kat atas ni. So, korang cari lah kat kedai berdekatan atau masak laa sendiri kalo rajin. hehehee

322 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam