Mimpi mendaki gunung

Awal minggu ni, aku ada mimpi mendaki gunung. Cuma aku pelik, mimpi aku dengan seorang rakan sekerja aku iaitu King Azizi yang juga baru berjinak dengan dunia blog. Aku bermimpi mendaki gunung. Lalu aku google. (korang pun google laaa..”mimpi mendaki gunung). Hmmmm.. aku rasa cuma mainan tidur. Tapi dalam hati terfikir gak ape lah yang bakal jadi. Biasanya aku akan dapat petanda dari mimpi sebelum sesuatu perkara baik atau buruk berlaku.

Be a good listener

Actually sebelum ni, aku ada apply untuk tukar department tapi seperti masih dalam queue kerana macam gak khidmat aku diperlukan. Tapi bila aku dapat tahu department yang baru ni dibuka di Puchong, terus laaa aku hantar nama. Dekat laaa sikit kalo aku nak ulang alik kerja dari Putrajaya nih. Dah setahun aku ulang-alik dari Putrajaya-TTDI,KL. pheewwww… penat beb!

Here we go guys!!!

Inilah masanya, seperti petanda dari mimpi aku. Nama aku naik untuk ke department baru tersebut. Walaupun ramai dah rakan seperjuangan dah ke sana. So, diorang mesti happy bila abang long ni ke sana. hahahha.. Tunggu laa korang. Puchong, salah satu tempat jatuh lagi dikenang. =)

Welcome to Unifi.. Streamyx tetap di hati.

Dan InsyaAllah berpindahnya aku ke department baru ni, harapnya dapat juga meneruskan permohonan aku untuk apply jawatan Quality Assurance. Fuuuhh.. Fuuuhh..!! Tak la berharap sangat tapi atleast untuk completekan cycle dalam kerjaya aku dalam bidang CSR ni. Doa-doakan yea…. Ameen.. tak sangka, aku dah sejauh ini.

 

>>ADA ANGPOW UNTUK KORANG KAT SINI<<

198 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam