Mega Bazaar 2014 Bermula Esok!

Masanya dah hampir sangat!

Mega Bazaar 2014 akan berlangsung esok! Yeayyy… akhirnya..

Mega Bazaar 2014

Lebih 1000 booth beb!!

Sudah tentu banyak barang-barang yang boleh dibeli nanti. Gajet, baju-baju, makan dan minum serta pelbagai lagi.

Lucky draw Mega Bazaar

Bukan setakat itu je. Ada lucky draw pulak untuk mereka yang hadir. Best laaa pulak tengok hadiah-hadiah yang menarik ni.

transport to MAEPS

Siapa yang turun kat KTM Serdang tu, ada shuttle bas ke MAEPS. RM2 sahaja sehala. Tak jauh dah dari Serdang tu. Aku maybe gerak dari Putrajaya. Jumpa korang esok!!!

Tarikh :
21-22 Jun 2014
(Sabtu & Ahad)
Lokasi :
MAEPS, Serdang 
(kemudahan pengangkutan disediakan)
Waktu :
10 pagi – 10 malam 
 
Facebook :
 
Instagram :

946 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam