Mahu hadiah dari Maxis dan RM50?

Bulan ini adalah bulan hadiah lagi. Syukur kerana ada rezeki lebih lagi bulan lepas. So, akan di sharekan sedikit kepada pembaca dan rakan blogger sakalian. Anda Mahu hadiah dari Maxis? Apa yang ada di dalam kotak hijau itu sudah pasti ia sesuatu yang bernilai.

Dan untuk menambah peluang anda untuk menang, RM10 sehari untuk lima (5) hari bermula hari ini akan dihadiahkan kepada pemenang-pemenang. Mungkin soalannya mudah. Mungkin jawapannya mudah. Cuma mungkin ada perlu pantas dan tuntas untuk mencari jawapan.

Sambil-sambil itu, ada mulakan dengan mengundi DI SINI dahulu. Ia adalah salah satu syarat untuk anda dapat hadiah harian RM10 sehari tersebut. Yang tepat, terpantas dan memenuhi kriteria akan menang hadiah tunai tersebut. Jika tiada pemenang, hadiah akan dibawa ke hadapan. Jadi peluang anda masih ada! Hadiah dari Maxis ini akan diberikan kepada pemenang yang akan dinilai oleh beberapa juri.

Orait, nantikan Giveaway ini yang akan bermula jam 1 tengahari nanti. Semua soalan akan diberikan berdasarkan entry-entry di FOOD BLOGGER MAKAN-MAKAN. Sementara ada masa ni, boleh terjah blog beliau dan standby untuk jawapan bernas dan pantas anda!

Korang boleh agak tak apa yang akan aku tanya? =)

2,149 total views, 14 views today

Program Qurban & Aqiqah

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam