Mads Market Hanis Zalikha bersama Shakiddo.com

Sambungan kisah Call dari Aaron Aziz. Kringg!! Kringg!! Telefon berbunyi..

“Ini abang Aaron Aziz ke? Sya nak bagitau balik pasal offer haritu” kata Alisya

“haloo, ini bukan Aaron laa. Saya ILHAM. Awak call salah orang nih” kata ilham.

alisya : Haaaa…?? macam mana boleh salah orang nih? Papa saya yang bagi number
ilham : hmmm.. mungkin papa awak tu tersilap bagi kut.
alisya : mungkin laaa.. papa saya tu dah lupa-lupa dah. maklumlah banyak minum Jus Poligami kut.
ilham : oooo.. awak nak berlakon ke? daddy saya pernah masuk tv9 tau! Rancangan 3 Hari 2 Malam dengan Dato’ Fazley.
alisya : iye ke? nak! nak! nak!

ilham : ok, ok.. tapi daddy saya dapat offer Mads Market Hanis Zalikha
alisya : wow!! syoknyaaaa.. jalan-jalan shopping gitu!
ilham : yea laaaa.. daddy saya baru nak jenjalan. papa awak tiap-tiap minggu jenjalan pegi legoland laaa, genting highlands laaa, genting klang laa, genting sempah laaa..
alisya : alaaa.. biasa laa papa saya banyak duit, dia kerja dekat bank.. heheehe

Hanis Zalikha: eh eh? papa eyriqazz dan daddy shakiddo ke yang nak berlakon?

Mad Markets, sebuah shopping travelogue yang dihoskan oleh blogger terkenal Hanis Zalikha  jam 10.30 malam setiap rabu di TV9. Rancangan ni membolehkan Hanis Zalikha berjalan, bershopping dan makan-mana di serata negara di Asia.

Daddy shakiddo jadi artis? dulu laaaa.. dah lama….

p/s: KALAU laaaa Hanis Zalikha panggil aku jadi blogger jemputan dalam Mads Market…. (berangan)

354 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jika anda suka dengan entry ini tinggalkan komen atau subscribe ke RSS feed untuk feedburner.

Comments

  1. says

    laa… ingatkan ilham call sapa.. alisya anak Eyriqazz ropanya…

    x mustahil sebab ben ashaari pun jadi blogger jemputan kat rancangan gen y tv 1.. so apa la plak papa ilham kann… akak x pernah tengok mads market ni, kira promote ni akak mesti tengok malam ni, tu pun kalau iman bagi x tengok ultraman astro ceria!!
    aimaniman ajak kita terjah..Traffic Exchanger Tools – Jom CubaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam