Jom Pasang Rak Kasut

Alang-alang shopping di Courts, aku pun belikan sekali rak kasut untuk kegunaan di rumah. Aku tengok brader APIS SPEK pun beli rak kasut. Dah tu, kebetulan kami pergi ke Courts Kajang tapi masa yang berlainan. Haaaa, kalau tak, mesti aku paw dia voucher sikit. hehehe.

Aku beli jenis Nastor dan Apis Spek beli jenis Taurus. Cukup lah kut dengan ruang dan kasut-kasut yang kami ada.

Courts catalogue

Pinjam lah hand drill untuk memudahkan kerja, cepat dan pantas. Kalau nak pakai pemutar skru pun boleh, tapi kena kuat dan cepat lah. Malam-malam aku nak rehat sikit, so pakai drill dengan mata pemutar skru pun OK dah. Wife aku pun tolong lah juga untuk tegakkan dan pegang rak kasut. Maklumlah, orang perempuan kan suka kasut. #Eh

DIY shoe rack

Dah memasang rak kasut yang baru, maka yang jenis lama ni, aku letak kat luar je lah. Rak kasut kat bawah ni adalah yang aku buta sendiri masa jadi cikgu Kemahiran Hidup kat SMS Saleha Genting Highlands dulu. Amboih, kenangan gitu, masih kukuh.

Rak kasut shakiddo

Mana lagi senang?

  • Beli Terus Siap Pasang
  • Beli dan Pasang sendiri
  • Buat Sendiri

Ada yang punyai rak kasut yang tinggi sampai ke siling. Yang tu memang dah jenis banyak kasut. Hebat! Tapi kena rajin jaga kasut lah kan. Kasut perempuan okay lagi. Kasut sukan lelaki? hehehee..

Korang pakai rak kasut yang macam mana?

1,849 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam