ILHAM kembali sihat!

Seminggu! Memang agak lama bila melihat anak demam, batuk dan selsema. Seingat aku, my ilham tak selalu kena demam atau selsema. Mungkin persekitaran yang berubah-ubah membuatkan ilham demam. Mula-mula aku dah risau kerana demam kejap-kejap hampir seminggu.

Klinik Maria Putrajaya

Tapi syukurlah semuanya tiada apa-apa. Doktor kata, jika demam berlaruta, kena rujuk di Klinik kesihatan kerajaan dan ambil darah, Takut suspect denggi. Cool fever, air asam jawa dan ubat klinik diberi untuk hilangkan panas badan my ilham, selain air zam-zam.

Kini ilham dah sihat seperti biasa cuma kahaknya perlu dicairkan atau dikurangkan. Punya lah susah nak bagi my ilham makan ubat. Nak masukkan dalam susu, takut lepas ni dia taknak menyusu. Makan pun kadang-kadang. So, lepas ni kena bagi appeton untuk tambah selera makan.

Bila tadi aku check, dua pasang gigi geraham atas dan bawah nak tumbuh. Patut laah.. sekali banyak nak tumbuh. Demam tumbuh gigi. hehehehee

Uncle dan auntie semua dah ready nak puasa??

1,524 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam