Hiasan Hari Raya di Office

Memang sana sini dah mood hari raya. Bagi aku laa. Macam tak sabar nak beraya tahun ni di kampung mertua. Sebabnya ni kali pertama beraya bertiga dengan si kecik my ilham.

Kat office pulak dah dihiasi dengan hiasan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan juga hari merdeka.

Hiasan tingkat 6

Hiasan tingkat 1

Kat office boleh hias, takkan kat rumah tak leh hias.. tul tak? kemas-kemas sikit rumah nanti yea. Aku pun nak kena mop lantai segala bagai nanti.. Saper ada buat open house 2011?? hehehee

Aku nak MAIN GAME SAMPAI LEBAM KAT SINI!!

2,717 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jika anda suka dengan entry ini tinggalkan komen atau subscribe ke RSS feed untuk feedburner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam