Hadiah dari Blogger Denaihati dan Saiazuan

Semalam pabila balik kerja, my sha maklumkan ada dua bungkusan pos. Dalam hati aku terfikir, bila masa aku order barang? Atau menang hadiah. Cuma baru-baru ini dari elissme.com kerana cabutan bertuah. Aku pula pun  agak busy dengan entry di samping jadual kerja yang balik malam minggu ini. Di tengah petang, aku ada dapat satu emel dan disertai dengan EASYRELOAD untuk kredit handphone aku.

dan bila dibuka, adalah pos kiriman dari denaihati.com yang berupa buku Khalifah Bukan Superman. Ia sempena mereka yang join gadjet impian pada tahun lalu. terima kasih banyak-banyak Bro denaihati.

Dan satu lagi rupa-rupanya adalah dari saiazuan, seorang student UiTM yang suka nyanyi lagu Bon Jovi. Sanggup datang ke Putrajaya untuk buat videography tu. hehehee. Aku dapat hadiah dari beliau kerana aku salah seorang Top commentator di blog beliau. Alaaaa.. biasa laaa kan? My trademark. Kena komen di pelbagai rakan blogger.

Orait, terima kasih atas hadiah-hadiah tersebut. Akan datang aku nak hadiah laaaagiii besar! Eh eh, macam dah ada mimpi aje. Ada bonus ke? heheehehehe

227 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam