Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 5

Terima kasih dan tahniah kepada pemenang giveaway siri-siri sebelum ini. Best kan korang dapat join giveaway ni setiap hari. Ada chance untuk menang RM10 sehari sehingga 13 Mei nanti. Okay, sebelum tu kita tengok pemenang setakat ini. RM10 setiap seorang.

GA 1 -  Akubiomed
GA 2 -  Afasz dan Rozuan
GA 3 -  Zuan dan Elissme
GA 4 -  Nurul

GA 5 – Myra Jay dan KancilBiru dan Boni

Ini jadi hadiah utama

Oleh kerana ada tambahan hadiah sebanyak RMXXX , maka anda seharusnya tidak melepaskan peluang untuk stay tune di blog ini sambil bersedia untuk menjawab soalan-soalan dari Giveaway HAZMAN VS FOOD ini. Siapa taknak duit kan? Pemenang-pemenang di atas boleh emelkan ke shamdfazley@gmail.com untuk berikan akaun maybank bagi tuntutan hadiah, atau korang nak tunggu sekali harung habis 13 Mei ni pun boleh.

Okay, arahan dan soalan Giveaway HAZMAN VS FOOD | Siri 5 ialah:

1) Sila undi hazman di http://bit.ly/IG0QeG dan emel screenshot anda ke shamdfazley@gmail.com – anda boleh undi guna akaun fb atau twitter

2) Berapakah jumlah harga apam balik biasa dan special di bawah? (boleh rujuk ENTRY APAM BALIK untuk cari jawapan)

Hari aku macam happy sikit sebab dapat Cek ke 8 dari NUFFNANG so aku UP lagi hadiah!! Yang terpantas dan tepat dapat hadiah. Dan dua (2) lagi pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah. Jadi peluang anda masih ada walaupun bukan terpantas. best kan? Cuma aku harap korang baca arahan dan berikan jawapan yang tepat selepas baca dengan teliti. Jangan tembak je tau. hehehee

Jangan lupa guys, untuk grab peluang ini. Disamping mengundi, anda juga berpeluang mendapat RM10 harian. Setakat ini, sudah ada ramai pemenang. Mudah bukan? Undi, jawab soalan dan menang!

Sesiapa yang nak extra RM10?? Cepat!! Undi dan jangan lupa emel screenshot!

 Update Peserta: 1) afasz 2)aiza 3)kancilbiru 4)akubiomed 5)myvitrd 6)izzudin 7)boni 8)rozuan 9)eliss 10)syu90 – Penyertaan ditutup

375 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam