Eyriqazz vs Denaihati

Siapa yang tidak kenal eyriqazz. Siapa yang tidak kenal denaihati. Dua nama besar dalam arena blogging. Kali ini menampilkan apa yang telah terjadi antara Eyriqazz vs Denaihati. Umum blogger sudah tahu tentang kuasa SEO yang diberi cabaran oleh kedua-dua blogger ini.

Eyriqazz
Tarikh Lahir : 14hb November
Sekolah : Sek Men Teknik Terengganu
Universiti : Lancaster – Accounting & Finance

Denaihati
Tarikh Lahir : 27hb April
Sekolah: Sekolah Menengah Sains Johor
Universiti : UKM – Ijazah Sarjana Muda Sains Pemakanan

Begitulah serba sedikit mengenai eyriqazz vs denaihati. Salah satu cara nak tengok perwatakan adalah dari tarikh lahir. Jom kita tengok rahsia hari lahir mengikut bulan dari Fadzilah Kamsah

*hanya kajian semata-mata dari Fadzilah Kamsah, bukan semestinya tepat*

APRIL – sgt aktif dan dinamik, cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal, sgt menarik dan pandai manjakan diri, punya daya mental yg sangat kuat, suka diberi perhatian, sgt diplomatik (pandai memujuk ), berkawan dan pandai menyelesaikan masalah org, sgt berani dan tiada perasaan takut, suka adventure, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah, emosi cepat terusik, try control the emotion, kecenderungan bersifat dendam, agresif, kelam kabut utk membuat keputusan, kuat daya ingatan, gerak hati yg sangat kuat, pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan org lain, berpenyakit disekitar kepala dan dada, sgt cemburu dan terlalu cemburu

NOVEMBER – banyak idea dalam perkara, sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya, berfikiran kehadapan, berfikiran unik dan bijak, penuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa, pemikiran yg tajam, daya firasat yg sgt halus dan tinggi, bagus utk jadi doktor, cermat dan teliti, personality dinamik, sifat yg berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia, banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra, berani, pemurah, setia dan byk kesabaran, terlalu degil dan keras hati, apabila hendak. Diusahakan sehingga berjaya, taksuka marah kecuali digugat, mudah ambil berat terhadap orang lain, pandai muhasabah diri, cara berfikir lain dari org lain, otak yg sangat tajam, pandai mendorong diri sendiri, tidak hargai pujian, kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi, dan apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya, badan yg tough, kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam, romantik, tidak pasti dgn hubungan kasih sayang, suka duduk dirumah, sangat rajin dan berkemampuan tinggi, amanah, jujur setia dan pandai berahsia, tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi, bercita-cita tinggi, perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah.

denaihati pasti suka akan gambar ini.. kenapa ya? =)

Antara kedua-dua blogger ini, hanya eyriqazz yang sudah aku ketemu manakala denaihati belum ada rezeki lagi bersua bersama kerana jadual aku yang tidak menentu. Jadi aku harap selepas entry eyriqazz vs denaihati ini, aku dapat berjumpa juga dengan Tokoh Usahawan ini.

Entry khas ini adalah untuk menguji Cabaraan SEO eyriqazz vs denaihati yang akan berakhir 31 Ogos 2012 ini. Jom ramai-ramai join kerana dah 100++ peserta yang telah join. hebat kan?!! Nak join contest yang berjumlah RM2K ini, sila ke JOIN CONTEST.

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com ,
Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com ,  Shakiddo.com , ZarulUmbrella.Com ,
Hatiputera.com  Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com ,
BloggerSentral.com ,  Mysuperkids.net , Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.Com,kgbalimbang.blogspot.com,Ciktom.Com,Muhasabahtrading.Com,
Bluedianthus.Com , PanduanServisBlog.Com, faizalpj.com , ladfeamir.com dan
Syaisya.com

1,131 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam