CPUV Pertama Nuffnang 2013

Permulaan yang bagus. Akhirnya, advertiser memberikan CPUV Pertama Nuffnang 2013 buat blog shakiddo.com ini. Thanks juga kepada U Mobile sebagai advetiser. Jom U Mobile! hehehee

CPUV 1 2013

Adakah tahun 2013 akan jadi Raja CPUV lagi?

Korang pun boleh dapat CPUV ni. Salah satu tipsnya adalah selalu update entry, publish dan ping time iklan menari-nari di blog, dan jangan selalu buat entry copy paste dari blog orang lain. Sorry kalau ada yang terasa ya. Tapi untuk blogsphere, perlukan info dan tegur menegur.

These are earnings from banner ad campaigns according to the number of unique visits the advertiser bought from your blog at the end of the campaign period. – kalau nak earning nuffnang, kena kaji nuffnang itu sendiri.

p/s: Nak duit?? Jom join Insentif TOP COMMENTATOR blog shakiddo.com

381 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Jika anda suka dengan entry ini tinggalkan komen atau subscribe ke RSS feed untuk feedburner.

Comments

  1. afasz says

    fasz pon tgh menunggu cpuv tuk 2013

    cpuv yg win 8 tu sama la . tarikh besday fasz. tp kid nye bykkkk . yela kid nye trafik mencanak-canak. hasil usaha kid gak.

    tp rasa cam skrang dah better dr dulu la. cpuv tu stakat ni paling byk bg fasz . dah cecah rm40++ sebelum ni mana penah cecah rm40.. alhamdulillah.

    tq gak kat kids n hazmanfadzil.com. byk bg tips :D
    afasz ajak kita terjah..Subhanallah. . . .My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam