Cek Pengiklan kali ke 4

Terima kasih kepada pengiklan yang setia. Exabytes, yang telah berpacak di blog shakiddo.com ini sejak berapa lama pun aku tak ingat. Hahahaaa.. Kali ini, setelah kali ketiga abis contract, ia disambung lagi selama 3 bulan. Jadi laaa kan, RM75 untuk tiga bulan. Saper nak kasi… Pacak iklan je.

2013-01-10 19.21.13

Actually, boleh je aku nak open untuk letak iklan2 dari blogger, kedai-kedai atau servis2. tapi apa yang merisaukan aku adalah kalau banyak sangat, nanti nampak semak. Loading akan lambat sedikit dan kepuasan trafik pengiklan tidak mencapai target. Lagipun sekarang aku tengah nak maintain loading 4-5 saat.

So, biarlah buat masa ini dengan iklan sedia ada. Mana tahu akan datang ada caranya, boleh aku fikirkan.

Minggu ni masa aku nak berehat. Penat seeyyyhh. Order UniFi melantun-lantun. Baik aku rehat jap balik Sungai Besar. Nak bawak helikopter balik sekali. yeay!! leh main tepi bendang. hehehehe

Errmmm… aku suka pulak tengok Wajah Kembar Aaron Aziz nih…

2013-01-07 14.08.16-1

p/s: 26 Januari, In Sha Allah akan hadirkan diri ke majlis bersama PENCINTA PRODUK APPLE.

1,449 total views, 4 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam