SAMSUNG GALAXY S4 PELENGKAP KEHIDUPAN ANDA

Salah satu kelebihan yang ada pada SAMSUNG GALAXY S4 ini adalah dua kameranya dapat berfungsi dengan serentak. Kamera depan 2MP dan 13MP belakang untuk mengambil gambar atau video. Dengan tambahan frame yang boleh dipilih. Jom tengok jap video yang sempat aku rakam di Seminar. Dual Shot Camera Kali ini aku mencuba salah satu dari kelebihan [...]

883 total views, no views today

Promo Hebat SAMSUNG GALAXY S4 dan HTC ONE dengan DiGi SMART PLAN

DIGI HTC ONE PLAN

Dah lama saya menunggu Samsung Galaxy S4 ini. Teruja! Pelancaran rasmi pada 27 April 2013  bertempat di Digi Store Sunway Pyramid pada pukul 10 pagi SAMSUNG GALAXY S4 menjadi idaman bagi para pengguna telefon pintar di MALAYSIA. Memang ramai yang befikir-fikir untuk bertukar smartphone ini. Samsung S4 seperti yang kita ketahui, antara ciri ciri menariknya [...]

465 total views, no views today

Aku RINDU lagi

2013-01-27 18.29.57

Bila terasa rindu.. Ku sebut namamu.. Dengan harapan kau kan muncul dalam tidur.. Sekali lagi ilham di kampung sungai besar. Sepi. Selepas #SBB2013 sabtu lepas kami berangkat pulang meluncur ke sungai besar. berehat seketika kerana aku dapat cuti 3 hari. Kali ini, my adik ipar pun cuti sebulan dari UiTM, so boleh teman atuk-atuknya jaga. [...]

754 total views, 1 views today

Galaxy Wonderland Samsung GALAXY Note II dan Yuna

YUNA GALAXY NOTE II

Wonderland. Macam suatu mimpi la kan. Ke tempat yang kita angan-angan kan. Haaa.. Jom kita ke Galaxy Wonderland jap.  Yuna. siapa tak kenal. Dah bawak nama Malaysia ke mata dunia. Tak hairan lah beliau pernah memenangi Award Anugerah Kembara. Jom tengok video jap. SAMSUNG dan Yuna di dalam Sparkle Project dilihat sebagai Malaysia’s first music [...]

553 total views, no views today

Anak Comel Anda dalam Drypers Sungguh Ceria Adventures Comic

ilham senyum

Siapa yang tak suka bergambar? Bila di depan kamera, pasti ada aksi-aksi anak comel anda yang membuatkan kita tersenyum. Macam my son ilham, memang cukup suka bergambar. Sekarang memang suka tersenyum bila nak bergambar. Bila banyak gambar, sudah tentu kita nak abadikan gambar-gambar anak kita kan? Haaa.. kali ini ada sesuatu yang menarik untuk mummy [...]

770 total views, 1 views today

Tiger Balm Neck & Shoulder Rub

IMG_3033

Pada hari ini, ramai profesional yang sibuk dengan masa, jadual mereka dipenuhi dengan pelbagai tugas dan penggunaan teknologi iaitu komputer, telefon pintar, dan lain-lain. Oleh kerana jadual sibuk mereka, terlalu lama duduk di hadapan komputer, tekanan dan mungkin kebanyakan mereka mempunyai sakit dan ketegangan di sekeliling leher dan kawasan bahu. Ramai yang tidak sedar bahawa [...]

1,166 total views, no views today

I Art You Malaysia

Anda boleh bergambar bersama keluarga di sini

Sempena sambutan kemerdekaan negara kita yang ke 55 pada 31 Ogos dan Hari Malaysia pada 16 September, dua kumpulan kanak-kanak dari Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak telah berhimpun untuk meluahkan rasa cinta mereka kepada Malaysia. Jom saksikan video dari PETRONAS ini. Saksikan juga video lain dari PETRONAS di http://www.youtube.com/petronasofficial Pameran I Art You Malaysia yang [...]

752 total views, 1 views today

The Wanted Live in Kuala Lumpur

The Wanted Live in Kuala Lumpur

48 hours sponsored post Celcom dibawa khas oleh shakiddo.com Boybands Kini Kembali Ingat apabila boybands telah menguasai carta muzik? Aaaah, masa yang old skool. Sekarang, mereka sudah bersedia untuk sekali lagi menguasai pemain MP3 anda dan mengetuai gelombang kebangkitan boyband The Wanted! Anda Mahu The Wanted? The Wanted terdiri 5 UK pemuda iaitu Max George, [...]

494 total views, no views today

TIKET PERCUMA MTV World Stage ‘LIVE’ In Malaysia 2012

MTV World Stage A

MTV World Stage Kembali! Sudah waktunya tahun lagi! Konsert ramai telah menunggu, akhirnya kembali ke negara kita dan kali ini, ia akan menjadi lebih besar berbanding sebelum ini. Perbuatan yang terbaik antarabangsa, serantau dan tempatan akan membuat persembahan untuk hiburan anda di MTV World Stage: Live in Malaysia 2012! Tahun ini, bersedia untuk menjerit dan pekik [...]

363 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...