Projek Misi menggapai Jutawan

Jam Tawaf Denaihati

Masa untuk berubah. Masa untuk berganjak kepada satu aras yang lain. Kalau kengkawan yang lain perasan, sejak kebelakangan ini aku dan beberapa rakan lain pun sedang super busy dengan beberapa kerja. Bermula dengan tentang mengambil alih pengurusan operasi eQurban Resources Sdn Bhd oleh Denaihati Network Sdn Bhd yang memerlukan nafas baru untuk memberikan lebih khidmat ke serata […]

3,114 total views, 14 views today

Perisa Baru Yeogurt yang Sedap

Top Blogger Malaysia 2015

Sedapnya! Memang dah lama minum air jenama Yeos ni.. Sedap pun sedap! Memang pilihan semulajadi, kena dengan tagline Yeos Malaysia ni. Seronok pulak aku tengok ada perisa bari Yeogurt ni, ada Laici, Mangga dan Epal Hijau. Baru tadi aku dah rasa kesemua perisa Yeogurt ni. Sedap! Memang korang semua kena dapatkan segera. Nanti ada contest […]

1,862 total views, 16 views today

Alcatel Onetouch Flash pilihan terbaru kaki Selfie

Alcatel One Touch Flash

Gajet yang terbaru untuk kaki selfie. Telefon pintar berjenama Alcatel yang terbaru adalah OneTouch Flash , sebuah telefon bimbit yang sudah dilancarkan secara rasmi pada awal Disember 2014 yang lalu. Ramai juga yang teruja melihat kehadiran baru smartphone Alcatel ini. Alcatel Onetouch merupakan jenama telefon pintar dari Perancis iaitu Top 10 jualan terbaik jenama telefon pintar pada tahun […]

2,276 total views, 2 views today

weBoost atasi masalah Signal Telekomunikasi

WeBoost Accessories

Ada masalah signal telefon tak? Apabila pulang ke kampung, signal memang berkurangan. Lagi-lagi kalau ada yang balik ke kampung yang kawasannya agak pedalaman. Memang agak sukar jika melalui kawasan-kawasan yang kurang signal. Lepas tu mungkin kita akan terlepas panggilan telefon dan mungkin juga panggilan terputus disebabkan signal yang tidak kuat ketika kita bergerak dengan menggunakan […]

2,677 total views, 6 views today

Pilihan Pakaian menarik di Butik Hijrah Couture

Paris Ashiqin

Tradisional. Kontemporari. Elegan. Pilihan kata-kata yang amat bertepatan dengan Hijrah Couture, satu jenama pakaian keluaran tempatan yang baru. Hijrah Couture membuka butik pertamanya di Seksyen 16, Shah Alam sejak beroperasi secara atas talian sejak 2012. Aku sempat singgah ke majlis perasmiannya pada 31 Oktober yang lalu selepas dijemput oleh Blogger Fauzi Aryaan. Lokasinya yang terletak sebaris dengan […]

8,299 total views, 56 views today

XES Premium di Quill City Mall

Beg Kasut Merah

Nak cari kasut dan beg lagi.? Di mana lagi kalau bukan di XES. Lokasi kedai terbaik untuk mencari kasut korang. Untuk lelaki ada, untuk perempuan ada. Dan untuk anak-anak kecil pun ada. Seriusly bila masuk ke XES Premium ni, aku dah jadi tak tentu hala. Sebab banyak pilihan kasut untuk dicuba dan dipamerkan. Maklumlah, sekarang […]

3,255 total views, no views today

EPHYRA Kini Jadi Pilihan Ramai

Produk Ephyra

Nama Ephyra sudah semakin naik sejak dua tahun yang lalu. Sekarang dah semakin havoc tau! Actually memang ramai golongan lelaki seperti aku yang punyai masalah kulit muka. Jerawat sana, jerawat sini. Sini tak rata, sana tak sekata. Jadi, memang pemilihan produk dan kesesuaian dengan kulit kita memainkan peranan yang sangat penting. Jika korang ada masalah kulit […]

2,492 total views, 8 views today

Otterbox Preserver Series dan Symmetry Series

Budak kemboja

OtterBox memperkenalkan penambahan terbaru kepada koleksi telefon kes hari ini dengan pelancaran Siri Memelihara dan Simetri Series. Kes-kes telefon baru menjalankan tradisi OtterBox berani menyediakan penyelesaian perlindungan yang inovatif dengan Memelihara Siri menawarkan perlindungan ringan dan kalis air, manakala Simetri Siri menawarkan gabungan perlindungan dan gaya. Ingat tak dulu yang aku memang pernah guna produk Otterbox ini untuk casing […]

3,200 total views, 6 views today

Sony Alpha5000 Pilihan Mesra Pengguna

sony built in flash

Kamera canggih alaf baru. Itulah yang dapat digambarkan apabila aku berpeluang untuk mencuba Sony Alpha5000 yang dilancarkan baru-baru ini. Aku ada tulis di Pelancaran Sony Alpha5000 di Malaysia. Paling seronok apabila dapat menggunakannya untuk merasai sendiri kehebatan kamera Sony Alpha5000 yang baru ini. Kamera ini lebih canggih apabila ada built-in flash yang akan membantu pencahayaan […]

2,935 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...