weBoost atasi masalah Signal Telekomunikasi

WeBoost Accessories

Ada masalah signal telefon tak? Apabila pulang ke kampung, signal memang berkurangan. Lagi-lagi kalau ada yang balik ke kampung yang kawasannya agak pedalaman. Memang agak sukar jika melalui kawasan-kawasan yang kurang signal. Lepas tu mungkin kita akan terlepas panggilan telefon dan mungkin juga panggilan terputus disebabkan signal yang tidak kuat ketika kita bergerak dengan menggunakan […]

168 total views, 6 views today

Pilihan Pakaian menarik di Butik Hijrah Couture

Paris Ashiqin

Tradisional. Kontemporari. Elegan. Pilihan kata-kata yang amat bertepatan dengan Hijrah Couture, satu jenama pakaian keluaran tempatan yang baru. Hijrah Couture membuka butik pertamanya di Seksyen 16, Shah Alam sejak beroperasi secara atas talian sejak 2012. Aku sempat singgah ke majlis perasmiannya pada 31 Oktober yang lalu selepas dijemput oleh Blogger Fauzi Aryaan. Lokasinya yang terletak sebaris dengan […]

1,896 total views, 6 views today

XES Premium di Quill City Mall

Beg Kasut Merah

Nak cari kasut dan beg lagi.? Di mana lagi kalau bukan di XES. Lokasi kedai terbaik untuk mencari kasut korang. Untuk lelaki ada, untuk perempuan ada. Dan untuk anak-anak kecil pun ada. Seriusly bila masuk ke XES Premium ni, aku dah jadi tak tentu hala. Sebab banyak pilihan kasut untuk dicuba dan dipamerkan. Maklumlah, sekarang […]

1,516 total views, no views today

EPHYRA Kini Jadi Pilihan Ramai

Produk Ephyra

Nama Ephyra sudah semakin naik sejak dua tahun yang lalu. Sekarang dah semakin havoc tau! Actually memang ramai golongan lelaki seperti aku yang punyai masalah kulit muka. Jerawat sana, jerawat sini. Sini tak rata, sana tak sekata. Jadi, memang pemilihan produk dan kesesuaian dengan kulit kita memainkan peranan yang sangat penting. Jika korang ada masalah kulit […]

1,558 total views, no views today

Otterbox Preserver Series dan Symmetry Series

Budak kemboja

OtterBox memperkenalkan penambahan terbaru kepada koleksi telefon kes hari ini dengan pelancaran Siri Memelihara dan Simetri Series. Kes-kes telefon baru menjalankan tradisi OtterBox berani menyediakan penyelesaian perlindungan yang inovatif dengan Memelihara Siri menawarkan perlindungan ringan dan kalis air, manakala Simetri Siri menawarkan gabungan perlindungan dan gaya. Ingat tak dulu yang aku memang pernah guna produk Otterbox ini untuk casing […]

2,132 total views, 2 views today

Sony Alpha5000 Pilihan Mesra Pengguna

sony built in flash

Kamera canggih alaf baru. Itulah yang dapat digambarkan apabila aku berpeluang untuk mencuba Sony Alpha5000 yang dilancarkan baru-baru ini. Aku ada tulis di Pelancaran Sony Alpha5000 di Malaysia. Paling seronok apabila dapat menggunakannya untuk merasai sendiri kehebatan kamera Sony Alpha5000 yang baru ini. Kamera ini lebih canggih apabila ada built-in flash yang akan membantu pencahayaan […]

1,941 total views, no views today

Speaker X-Mini Gegarkan Meja

X-mini model

Nak try jugak. Macam best aje bila tengok speaker kecil molek ni. Speaker ni macam bentuk yoyo pun ada. Macam bentuk bola pun ada. Kecil-kecil cili padi gitu macam bentuk kapsul. Produk-produk terbaru dari Xmi Pte Ltd, speaker UNO mono dan stereo speaker baru MAX mewakili standard taraf bunyi speaker mudah alih. Ciri-ciri perubahan penting […]

1,991 total views, 2 views today

LauraStar Memikat Hati

Cara Guna Laurastar Pulse

Seumpama magis. Jika dulu, seterika arang menjadi kegunaan seharian bagi kerja-kerja menggosok kain dan baju. Dengan beratnya seterika tersebut, dengan arang yang panas dimasukkan ke dalamnya, ia akan menghasilkan kepanasan dan haba yang digunakan pada seterika untuk menggosok kain baju. Itu yang berlaku pada zaman nenek moyang kita. Laurastar Selangkah Ke Hadapan Laurastar kini menerajui […]

3,656 total views, 2 views today

Pelikat Pants dari HeyDotMy

Pelikat Pants untuk Lelaki

Pelikat Pants. Rasa macam mimpi pula bila pakai. Sebab dah jadi trend sekarang seluar pelikat ini. Maka aku pun taknak lepaskan peluang untuk memesan seluar pelikat ini untuk dipakai. First impression, wow! Coraknya memang kena citarasa aku. Seperti yang dilihat digambar. Dibalut dengan baik dan kemas. Haaaaa, saiz aku dah ada tu. Kepada yang nak belikan […]

3,246 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...