Blogger Masa Muda

shakiddo foot rest ss 2

Kenapa? Masih ada yang tak percaya setelah melihat gambar di entry Kerja Baru? Tak kelip-kelip mata ke tengok muka aku masa muda dulu? Tak pun, ada yang meraung-raung meronta-ronta dan mengatakan yang aku ni lagi hensem dan sweet dari Abang tak hensem? Nak tengok tak lagi gambar eksklusif aku masa jiwa muda? Dulu masa study kat […]

2,239 total views, 10 views today

Wordless Wednesday | Background Masa Lampau

Semasa guna platform blogspot Oktober 2010. Giler hodoh! hahhaa. Giler seronok time tu nampak iklan Nuffnang di ENTRY INI. hahahha. korang macam mana? 2,480 total views, 2 views today

2,480 total views, 2 views today

Surat Beranak

surat beranak

Masanya telah tiba. ku menunggu dengan riang hatinya. Bila tiba harinya. Ku gembira.. Doakan selamat dan sejahtera.. Ni aku tengah update resume la, terjumpa surat beranak aku yang hampir 31 tahun yang lalu. p/s: Siapa orang Batu Gajah, Perak? 1,722 total views, 2 views today

1,722 total views, 2 views today

Lama tak dengar khabar

Radhi OAG

Lama tak dengar khabar. Masing-masing agak sibuk dengan kerjaya masing-masing. Teringat ketika suatu ketika dulu, suatu memori bersama-sama. Apa khabar agaknya yea anda semua? Hurmmmm.. pantas betul masa berlalu… mode: memoriable 1,647 total views, 4 views today

1,647 total views, 4 views today

Dulu Aku Artis Undangan | Sekarang Blogger Bekas Artis

with radhi OAG

Bila takde kerja, maka aku belek-belek laa file dalam laptop nih. Tengok-tengok gambar.. tengok-tengok video. haaaiishhh.. zaman muda yang dah berlalu. Biarkan ia dalam kenangan. korang caya tak bila aku cakap aku ni artis? Malas nak kecoh-kecoh dulu.. hahahahaa.. Cer tengok lagi.. cer tengok lagi.. Haaaa.. korang kalau tak kenal artis kat bawah ni, tak […]

773 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...