Bila Seharian Tanpa Entry

trafik tiada entry

Inilah jadinya bila aku takde publish entry selama sehari. Saja aku nak tengok apa akan jadi bila tak update entry. Dan saja nak spend masa rileks habisss kat Sungai Besar. Cool beb!! Hujung bulan ni macam nak balik lagi. Sambung main Helikopter. hik hik hik.. Tak dinafikan ada ketikanya kita ni semua ada rasa MALAS […]

1,336 total views, 4 views today

Bila Blogger Malas Update Blog?

malas update 1

Kekadang memang kita takde idea. Memang takde entry post dalam sehari tu. Jammed. Langsung takde idea nak tulis ape. Sedangkan banyak je cerita. Ermmmm… Penyakit malas kut. heheheee. Korang mesti pernah alaminya kan? Tak kira laa blogger baru atau lama. Pasti ada yang rasainya. Zaid Tido, Hazman dan CLP makan, Bean tidor lambat, baca blog… […]

1,411 total views, 4 views today

Makan Percuma

nasi beriani ayam presint 9

Siapa suka benda percuma? Makan percuma, minum percuma, wifi percuma, parking percuma dan macam-macam lagi lah. Korang pun mesti pernah dapat kan? Jom makan2 lak.. lapar laaa… 1,027 total views, no views today

1,027 total views, no views today

Susu iPad?

iPad

Ini adalah susu iPad. Baru di pasaran. Boleh digunakan sambil bagi anak minum susu. korang ader jumpa tak?   p/s: ini adalah entry malas. hahaha 420 total views, no views today

420 total views, no views today

shakiddo.com

back

Beberapa hari ni aku tak berapa nak ada idea. Letih kerja satu hal. Kurang idea pun satu hal. Hahaha.. inilah jadi bila takde idea sangat nak berblogging di shakiddo.com ni. Lagipun, lama jugak rupanya aku tak tengok TV. Layan jugak bila tengok Astro Prima sorang2 nih. dua tiga citer aku tengok dari pagi.Hujung bulan ni, […]

1,687 total views, 2 views today

Orang lain cuti, aku kena kerja!

2011-09-01 07.22.06

Hari ni hari baru dalam bulan baru. Orang lain sedang syok bercuti raya. tapi aku kena kerja! Kerja direct sampai hari Isnin depan. Nasib baik tak kerja masa hari raya dan merdeka. Haaaaa.. aku nak pergi kerja pun jalan lengang giler.. boleh berdesup lagi. hehehee.. Tapi jaga-jaga ada polis trafik juga yang standby yea.. aku […]

317 total views, no views today

Apa ingat aku puasa yang yuk ke?!

Kejadian berlaku tengahari semalam. Dengan perut yang lapar dan mengantuk, aku ke dapur. Waaaahh.. ada nasi goreng my Sha buatkan tapi aku tak sempat makan sahur. Jam 12 tengahari Tengahari nak ketuk ketuk kuali di dapur. Alahai kena slow-slow laaa. haaaaa.. korang jangan salah sangka yea. Aku bukan tak puasa, tapi ni nak panaskan nasi […]

189 total views, no views today

Trafik Sehari Tiada Entry

Semalam 30 Julai aku tak update satu entry post langsung. Sebab sibuk dengan kenduri aqiqah anak sedara, Nur Sakinah. Aku pun nak tengok trafik aku kalau aku tak buat entry sehari. Jom tengtok.. jom tengok… Trafik screenshot di ambil dalam jam 11.15 malam. Hanya 693++UV di blog shakiddo pabila takde entry sehari. huhuhu. Aku ambik […]

116 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...