Servis Penghantaran Percuma, FoodPanda Malaysia sambut World Food Day

aksi makan

Apabila di pejabat semakin banyak, ramai yang seperti malas hendak keluar untuk makan tengahari atau petang. Seperti aku juga. Jika terlalu sibuk, memang akan buat pesanan untuk penghantaran makanan. Semuanya secara dalam talian sahaja. Order dan buat bayaran dengan khidmat perbankan atau tunai. Kali ini, Foodpanda Malaysia meraikan Hari Makanan Dunia 2014 dengan menawarkan perkhidmatan [...]

1,550 total views, 30 views today

Royale Thai Fusion dan Hot Steamboat Terlajak Sedap!

Seafood

Korang berada di Shah Alam? Jangan lupa singgah di Grand BlueWave Hotel di sepanjang September dan Oktober ini sebab ada promosi istimewa sajian yang mewah dengan rempah ratus. Peminat steamboat dan ala Thai memang kena terjah di sini. Hidangan yang pedas dan panas. Sedap! Promosi ini diciptakan untuk memberi lebih pilihan citarasa menu kepada tetamu pada [...]

1,326 total views, 2 views today

Makan Ketam Sambal Hijau di Bucida Court

Playar Ketam

Ketam? Sedap tuuu… Lama jugak aku tak dinner makan ketam ni bersama keluarga. Teringat megi kari ketam yang popular di Bucida Court. Malam semalam kebetulan cuti, jadi aku serta isteri, anak dan adik ipar ke Bucida Court untuk makan malam. Encik Crabbb!! Mu tunggu aku datang. Kami bertolak selepas maghrib ke sana. Seperti biasa lah, [...]

1,382 total views, 4 views today

Nasi Vanggey Seksyen 19 Shah Alam

Nasi Ganja

Ada yang dah makan di Nasi Vanggey Ipoh? Kali pertama aku makan nasi vanggey adalah masa Honda Hybrid trip ke Ipoh tahun lepas.  Patut laaa orang kata terkenang-kenang nasi vanggey tu. Mungkin kelainan yang ditonjolkan seperti istilah nasi ganja yang melekat jadi bualan orang. Dah rasa, mesti nak lagi. Selera masing-masing, ada yang siap tapau [...]

2,687 total views, 32 views today

Tempah Makan di Restoran dengan Offpeak.my

Makan Udang

Rasa nak makan di restoran bersama kawan-kawan? Tak tahu ke mana nak pergi? Jangan risau korang boleh cari pelbagai pilihan di Offpeak.my dimana ia merupakan diskaun makan dari restoran yang terpilih yang kebanyakannya di Lembah Klang, 2 di Pulau Pinang dan 1 di Pahang buat masa ini. Bukannya apa, alang-alang korang nak makan tu, bolehlah [...]

1,170 total views, 8 views today

Makan di Restoran Ramly Burger

Ramly Burger Sedap

Semalam kami ke Hospital Klang. Menjenguk si kecil yang baru melihat dunia. Comelnya anak Melastik Bintang dan Sya. Dan alang-alang ke Klang, aku cadangkan kepada Eizil dan Anarm untuk cuba sendiri makan di Kedai Ramly Halal Mart. Yea lah kannn.. orang tengok asyik gambar yang sama je kat dinding FB.. hehehe. Boleh singgah kejap sambil [...]

7,566 total views, 40 views today

Buffet Ramadhan Restoran Lalapan Upin Ipin Putrajaya

Makan di Restoran Lalapan

Pernah dengar Restoran Lalapan di Putrajaya? Kali pertama juga bagi aku kerana kawasan tersebut adalah kawasan yang baru siap. Ramai yang tidak tahu lagi kewujudan beberapa kedai di situ termasuklah aku. hehehee. Jadi, tanpa membuang masa lagi aku menghadirkan diri berbuka puasa di Restoran Lalapan atas jemputan Les Copaque Production. Terima kasih banyak-banyak tau! Kali pertama [...]

2,816 total views, 8 views today

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Casa Ombak ABC

Casa Ombak. Dah pernah datang ke sana? Sabtu lepas aku dan beberapa blogger lain datang sendiri untuk merasai berbuka puasa di Casa Ombak. Hari sabtu, tak jammed jalan. Rileks je datang dari Putrajaya ni. Ombak Creatives yang dimiliki Sepenuhnya oleh Ombak Creative Solution kali ini menampilkan pakej buffet untuk berbuka puasa di CASA OMBAK ini. Bila [...]

4,677 total views, 8 views today

Promosi FoodPanda FOODBALL CUP

Foodball FoodPanda

Pernah cuba servis FoodPanda? Foodpanda Malaysia memulakan Piala Dunia FIFA tahun ini dengan TAWARAN FOODBALL CUP, menawarkan pelanggan tawaran mingguan menarik apabila mereka memesan penghantaran makanan dari sekarang hingga 13 Julai, 2014. Antara tawaran yang diketengahkan untuk perhatian adalah penghantaran percuma apabila memesan Masakan Antarabangsa terutamanya jika negara asal diwakili di Piala Dunia, edisi terhad foodpanda [...]

488 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...