Buffet Ramadhan Restoran Lalapan Upin Ipin Putrajaya

Makan di Restoran Lalapan

Pernah dengar Restoran Lalapan di Putrajaya? Kali pertama juga bagi aku kerana kawasan tersebut adalah kawasan yang baru siap. Ramai yang tidak tahu lagi kewujudan beberapa kedai di situ termasuklah aku. hehehee. Jadi, tanpa membuang masa lagi aku menghadirkan diri berbuka puasa di Restoran Lalapan atas jemputan Les Copaque Production. Terima kasih banyak-banyak tau! Kali pertama [...]

1,309 total views, 18 views today

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Casa Ombak ABC

Casa Ombak. Dah pernah datang ke sana? Sabtu lepas aku dan beberapa blogger lain datang sendiri untuk merasai berbuka puasa di Casa Ombak. Hari sabtu, tak jammed jalan. Rileks je datang dari Putrajaya ni. Ombak Creatives yang dimiliki Sepenuhnya oleh Ombak Creative Solution kali ini menampilkan pakej buffet untuk berbuka puasa di CASA OMBAK ini. Bila [...]

2,923 total views, 11 views today

Promosi FoodPanda FOODBALL CUP

Foodball FoodPanda

Pernah cuba servis FoodPanda? Foodpanda Malaysia memulakan Piala Dunia FIFA tahun ini dengan TAWARAN FOODBALL CUP, menawarkan pelanggan tawaran mingguan menarik apabila mereka memesan penghantaran makanan dari sekarang hingga 13 Julai, 2014. Antara tawaran yang diketengahkan untuk perhatian adalah penghantaran percuma apabila memesan Masakan Antarabangsa terutamanya jika negara asal diwakili di Piala Dunia, edisi terhad foodpanda [...]

289 total views, 1 views today

Sate Kajang Delivery

Delivery Sate Kajang

Lapar? Nak order sate tak? Maklum, selalu jugak aku order food delivery ni. Pizza, Nandos dan Burger King. Maklumlah, itu yang kena tekak untuk delivery. Teringat pulak aku kat entry Sate Sampai Ke Rumah yang Anarm tulis, membuatkan aku nak cuba lah. Lagipun kawasan Putrajaya masih dalam liputan. Bila lagi kan.. Bila rasa lapar kat [...]

1,272 total views, 11 views today

U-Cafe Wangsa Walk Pilihan Menu Sedap

Menu U cafe Wangsa Walk

Wangsa Walk. Kali pertama aku singgah kat sini. Besar jugak Wangsa Walk ni. Banyak kedai. Banyak pilihan. Dan banyaklah pilihan untuk kita makan-makan. Nak cari yang sedap. Nak yang rileks untuk makan-makan. Sambil chit chat dengan keluarga dan kawan-kawan. Aku berkesempatan untuk singgah di U Cafe cawangan Wangsa Walk untuk merasai sendiri makanan-makanan yang ada. [...]

1,089 total views, no views today

Makan di Signature Cafearo

Signature Cafearo Sign

Dah pernah sampai di 1 Shamelin Shopping Mall? Jom! Ada port dibuka baru-baru ini di Taman Shamelin. Tetapi jika korang tinggal berdekatan, jangan lupa cari restoran ini yang dipanggil Siganure Cafearo oleh Chef Yves. Ia adalah sebuah kafe yang menyediakan hidangan american breakfast dan juga beberapa gabungan makanan Asia.  Jika anda ingin tahu, kafe itu terletak di G Floor [...]

855 total views, 2 views today

Farrel Steak House Bangi Gateway

Farrel SteakHouse

Nak cuba makan kat tempat baru. Lokasi pilihan kali ini adalah Bangi. Sudah diketahui bahawa Bandar Baru Bangi memang cukup popular dengan pelbagai jenis kedai makan. Dari jenis lauk kampung, jenis masakan barat, timur tengah mahupun nusantara. Semuanya boleh didapati dengan mudah. Sabtu yang lalu aku sekeluarga ada makan malam bagi menyambut ulangtahun ayah yang [...]

2,188 total views, 2 views today

Satay Menara di Jalan Reko Kajang

Sate Menara

Korang makan Satay tak? Kalau suka makan, memang boleh challange dengan aku lah. Siapa nak lawan makan satay dengan aku, boleh lah roger yea. Rekod aku baru 33 cucuk, standard size Sate Kajang tu. Tapi itu zaman bujang lah yang dah berlalu. Errm, tapi kalau ada yang berhajat, boleh lah pelawa aku. hehehe. Ni ada [...]

1,036 total views, 1 views today

Menu Sedap di The Sumbs Cafe

Sukasucre

Makan. Itulah yang kita buat seharian. Mesti makan. Bukan kali pertama aku ke The Sumbs, tapi sudah beberapa kali. Siap bawak my wife dan son lagi. Maklumlah, dekat dengan Akademi Denaihati, jadi kekadang nak tukar selera lah kan. Selalu makan di beberapa tempat untuk merasai keenakan masakan dan menu sesuatu restoran tu. Setelah berposing sekejap [...]

4,523 total views, 6 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...