Makan Ketam Sambal Hijau di Bucida Court

Playar Ketam

Ketam? Sedap tuuu… Lama jugak aku tak dinner makan ketam ni bersama keluarga. Teringat megi kari ketam yang popular di Bucida Court. Malam semalam kebetulan cuti, jadi aku serta isteri, anak dan adik ipar ke Bucida Court untuk makan malam. Encik Crabbb!! Mu tunggu aku datang. Kami bertolak selepas maghrib ke sana. Seperti biasa lah, [...]

185 total views, 185 views today

Nasi Vanggey Seksyen 19 Shah Alam

Nasi Ganja

Ada yang dah makan di Nasi Vanggey Ipoh? Kali pertama aku makan nasi vanggey adalah masa Honda Hybrid trip ke Ipoh tahun lepas.  Patut laaa orang kata terkenang-kenang nasi vanggey tu. Mungkin kelainan yang ditonjolkan seperti istilah nasi ganja yang melekat jadi bualan orang. Dah rasa, mesti nak lagi. Selera masing-masing, ada yang siap tapau [...]

512 total views, 73 views today

Tempah Makan di Restoran dengan Offpeak.my

Makan Udang

Rasa nak makan di restoran bersama kawan-kawan? Tak tahu ke mana nak pergi? Jangan risau korang boleh cari pelbagai pilihan di Offpeak.my dimana ia merupakan diskaun makan dari restoran yang terpilih yang kebanyakannya di Lembah Klang, 2 di Pulau Pinang dan 1 di Pahang buat masa ini. Bukannya apa, alang-alang korang nak makan tu, bolehlah [...]

910 total views, 1 views today

Makan di Restoran Ramly Burger

Ramly Burger Sedap

Semalam kami ke Hospital Klang. Menjenguk si kecil yang baru melihat dunia. Comelnya anak Melastik Bintang dan Sya. Dan alang-alang ke Klang, aku cadangkan kepada Eizil dan Anarm untuk cuba sendiri makan di Kedai Ramly Halal Mart. Yea lah kannn.. orang tengok asyik gambar yang sama je kat dinding FB.. hehehe. Boleh singgah kejap sambil [...]

5,227 total views, 33 views today

Buffet Ramadhan Restoran Lalapan Upin Ipin Putrajaya

Makan di Restoran Lalapan

Pernah dengar Restoran Lalapan di Putrajaya? Kali pertama juga bagi aku kerana kawasan tersebut adalah kawasan yang baru siap. Ramai yang tidak tahu lagi kewujudan beberapa kedai di situ termasuklah aku. hehehee. Jadi, tanpa membuang masa lagi aku menghadirkan diri berbuka puasa di Restoran Lalapan atas jemputan Les Copaque Production. Terima kasih banyak-banyak tau! Kali pertama [...]

2,228 total views, 7 views today

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Casa Ombak ABC

Casa Ombak. Dah pernah datang ke sana? Sabtu lepas aku dan beberapa blogger lain datang sendiri untuk merasai berbuka puasa di Casa Ombak. Hari sabtu, tak jammed jalan. Rileks je datang dari Putrajaya ni. Ombak Creatives yang dimiliki Sepenuhnya oleh Ombak Creative Solution kali ini menampilkan pakej buffet untuk berbuka puasa di CASA OMBAK ini. Bila [...]

4,035 total views, 8 views today

Promosi FoodPanda FOODBALL CUP

Foodball FoodPanda

Pernah cuba servis FoodPanda? Foodpanda Malaysia memulakan Piala Dunia FIFA tahun ini dengan TAWARAN FOODBALL CUP, menawarkan pelanggan tawaran mingguan menarik apabila mereka memesan penghantaran makanan dari sekarang hingga 13 Julai, 2014. Antara tawaran yang diketengahkan untuk perhatian adalah penghantaran percuma apabila memesan Masakan Antarabangsa terutamanya jika negara asal diwakili di Piala Dunia, edisi terhad foodpanda [...]

400 total views, no views today

Sate Kajang Delivery

Delivery Sate Kajang

Lapar? Nak order sate tak? Maklum, selalu jugak aku order food delivery ni. Pizza, Nandos dan Burger King. Maklumlah, itu yang kena tekak untuk delivery. Teringat pulak aku kat entry Sate Sampai Ke Rumah yang Anarm tulis, membuatkan aku nak cuba lah. Lagipun kawasan Putrajaya masih dalam liputan. Bila lagi kan.. Bila rasa lapar kat [...]

2,764 total views, 12 views today

U-Cafe Wangsa Walk Pilihan Menu Sedap

Menu U cafe Wangsa Walk

Wangsa Walk. Kali pertama aku singgah kat sini. Besar jugak Wangsa Walk ni. Banyak kedai. Banyak pilihan. Dan banyaklah pilihan untuk kita makan-makan. Nak cari yang sedap. Nak yang rileks untuk makan-makan. Sambil chit chat dengan keluarga dan kawan-kawan. Aku berkesempatan untuk singgah di U Cafe cawangan Wangsa Walk untuk merasai sendiri makanan-makanan yang ada. [...]

1,431 total views, 6 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...