Selamat Hari Jadi Ketiga buat ILHAM

Birthday ilham

Untuk my prince.. Selamat ulangtahun ke-3. Semoga sentiasa sihat, ceria dan dirahmati Allah selalu. Moga jadi anak yang soleh dan akan mendoakan mummy dan daddy mu.. Happy birthday MUHAMMAD NIZARUL ILHAM BIN HISYAMUDIN 18 November With Love, Mummy n Daddy   463 total views, no views today

463 total views, no views today

Comel

Macam comel jer

Macam comel je.. macam cantik jer.. via Samsung Galaxy S4 763 total views, no views today

763 total views, no views today

Kasih Ayah | Jauh Bukan Penghalang

Video call samsung s4

Rindu. Telah melekat dalam hatiku, walau awan lalu. Rinduku tak berubah arah. Kebelakangan ini, untuk memberi ruang masa yang lebih kepada ayah untuk berehat, maka ilham dihantar di kampung Sungai Besar. Adik ipar yang sedang bercuti ada di kampung. Jadi, adalah orang dengan mak mertua untuk jaga my ilham. Alhamdulillah, semuanya OK. Seronok my ilham [...]

368 total views, 1 views today

Undi Shakiddo di Foto ZZoom

contest foto ZZoom

Hari ini, minggu ini, bulan ini, aku nak suruh korang undi shakiddo boleh tak? Sebab aku ada masuk contest Peraduan Menerbit Detik-detik Indah oleh Foto ZZoom. Baru dapat photobook yang cantik minggu lepas. Aku abadikan detik-detik indah my sha dan my ilham dalam photobook Foto ZZoom ini. Tak susah pun nak vote. Korang pergi ke [...]

996 total views, 2 views today

ILHAM Semakin Bijak

ilham posing

Dah lama aku tak UP cerita pasal my ilham kan? Nampak sangat aku busy dan banyak queue entry. Macam fulltime blogger rubydotmy laaa. Bersusun pending entry yang tak publish lagi. Biar sibuk, bak kata my sifu, kalau tak sibuk tak best laa. Kalau sibuk, baru masyuuk! kan.. kan.. Ni gambar masa weekend lepas. Almaklumlah sekarang [...]

1,082 total views, no views today

Kita Rehat Dulu

ilham minum

Banyak kerja yang perlu diuruskan. Banyak kerja juga yang perlu di ambil perhatian. Jadi kita rehat dulu lah! Kadang-kadang masa ngopi bukan sahaja masa untuk berborak kosong tetapi mungkin ada idea yang akan timbul dari sudut blogging atau bisnes. Cuaca panas di tengahari kadangkada membuatkan kita letih. Andaikata dapat pulak cendol pulut jagung lebih. fuuuhhh..!! [...]

568 total views, no views today

Kau ILHAMKU yang Bijak

ilham perbadanan Putrajaya

Di kala ini, aku punyai lebih masa untuk my ilham. Kalau dulu, pagi-pagi lagi aku dah keluar ke Puchong masuk kerja. Dan balik pula dekat nak maghrib. Belum kira penat letih kalau hujan lebat, trafik sesak dan macam-macam lagi. Dah sebulan lebih ni, aku pula yang ambil tugas my sha sebelum ini iaitu mengambil ilham [...]

1,674 total views, no views today

Sayang Zara

ilham dan zara

My lham bersama sepupunya, Zara. Comel tak? Haaaa.. sekarang ni ilham suka sangat dah berkawan dan bermain dengan sepupu-sepupunya yang perempuan itu. Sorang Zara dan sorang lagi Sakinah. Errmm… ilham tengah belajar ABC, 123 dan Alif Ba Ta.. Pelat pun takpe lah nak.. Nanti dah besar sikit, boleh betulkan. Minat untuk belajar tu dah makin [...]

727 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...