SCARF Perfume Kejutan untuk Isteri

Scarf perfume delivery

Dah lama macam tak buat surprise kat isteri. Sesekali nak bagi kejutan dengan beri hadiah. Kalau dulu, bagi sejambak bunga dan coklat ke pejabatnya. Kali ini aku surprise kan dengan sekotak pewangi. Nak cuba perfume yang wangi. Mulanya aku perasan di facebook, macam best je.. macam menarik je.. apa lagi, ambik Premium Pack lah. Yang [...]

1,053 total views, 4 views today

Hadiah untuk Anak di Lazada

Promosi Lazada Malaysia

Pening nak cari hadiah atau mainan untuk anak? Atau takde masa nak pilih-pilih barang untuk hadiah hari jadi si kecil? Aku ada cadangan. Jom ke Lazada. Pernah dengar tak? Salah satu pilihan untuk kita shopping secara online. Sebelum ni pernah terbaca mengenai seorang pemenang bertuah yang memenangi Mazda2 Hatchback dari Lazada. Wow! shopping dalam masa [...]

1,340 total views, 12 views today

Lucky Draw itu Bukan Milikku

rashdan hafizi dan shakiddo

Tak sangka pulak, jumpa rakan sekolah masa nak start treasure hunt pagi tadi. Rashdan Hafizi a.k.a. Cidan kalau nama rakan sekolah. Tapi lagi. Terkejut. Dan agak bengang pun ada. Kata-kata gurauan dalam wassap kini menjadi realiti. Siapa yang tidak suka bila menang lucky draw? Cidan menang lucky draw tu! Sudah menjadi lumrah dalam event sekarang [...]

568 total views, no views today

Hadiah dari Brunei

ole ole dari blogger brunei seperti duit brunei dan keychain brunei

Hadiah dari seorang blogger. Saja teka teki teka tekuk di Facebook beliau. Jawab soalan aiskrim Magnum. Haaaa. 10 dollar brunei dan keychain khas dari Brunei. Nasib, Nurmisnan tak hantar nasi katok kat aku. Thanks yea., tengahari tadi dah sampai. Almaklumlah ada kat rumah. Tetiba rasa nak pergi Brunei pulak. Nak merasa suasana dan makanan di [...]

606 total views, 2 views today

Hadiah dari Ho Chi Minh City

hard rock cafe tshirt price ho chi minh city

Ingat tak lagi entry Hadiah dari London yang lepas? Member aku, Anwar Asari (ex-teammate laaa sekarang ni) melancong lagi ke Bandar Ho Chi Minh City. Amboih, seronok time bujang jalan-jalan saja yea. Dulu ke London, kini ke Vietnam. Bila aku nak ke sana yea? (kena tanya hazmanfadzil.com) Macam tau tau aje kegemaran aku. Saiz baju? [...]

1,595 total views, 18 views today

Hadiah dari Anarm.net

2013-03-07 17.35.30

Ada perasan tak, yang dalam FB DENAIHATI NETWORK, ada buat contest. Teka dialog untuk gambar bro Anarm tu. Gambar pegang dahi. haaaaa, aku pun lupa dah mana gambar tu. By the way, setelah pemilihan pemenang dari randomize system, maka nama ku muncul pemenangnya. Haaaaa.. saja-saja suka pun boleh dapat hadiah tau. Korang kena join lepak [...]

1,218 total views, 4 views today

Shakiddo Top Commentator Februari 2013

shakiddo februari

Sekalung tahniah buat mereka. Anda Hebat! tahniah kepada yang menjadi Shakiddo Top Commentator Februari 2013. Kepada yang masih berusaha, teruskan mengomen dan hadiah akan diteruskan untuk Bulan Mac 2013. Insentif RM50 untuk pertama, RM30 untuk kedua dan RM20 untuk ketiga. Sila emelkan butiran seperti nama, emel, no akaun bank ke shamdfazley@gmail.com bagi menebus hadiah anda. [...]

2,484 total views, 10 views today

Tertunailah Hasrat Dihati

2013-02-07 20.24.46

Pinjam tagline Ketua Geng Tali Barut, Tertunailah Hasrat Dihati. Memang kena lah gayanya kan.. Memang dah tertunai hasrat di hati. Hasrat untuk membeli SAMSUNG Galaxy Note II. Kebetulan, my ilham tinggal bermalam di Kajang, masih berubat dengan rawatan daun semambu, kena chicken pox daaa.. So, mummy dan daddy ke The Mines, tempat dating gak laa [...]

664 total views, no views today

Shakiddo Top Commentator Januari 2013

komen januari

Sekalung tahniah buat mereka. Anda Hebat! tahniah kepada yang menjadi Shakiddo Top Commentator Januari 2013. Kepada yang masih berusaha, teruskan mengomen dan hadiah akan diteruskan untuk Bulan Februari 2013. Insentif RM50 untuk pertama, RM30 untuk kedua dan RM20 untuk ketiga. Sila emelkan butiran seperti nama, emel, no akaun bank ke shamdfazley@gmail.com bagi menebus hadiah anda. [...]

1,135 total views, 6 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...