Selamat Hari Ulangtahun Ayah

mak dan ayah

For my superhero… Selamat Hari Jadi Ayah… Sarjan Mejar (B) Fadzil bin Othman. LOVE U SO MUCH!!!! via Samsung S4 812 total views, 74 views today

812 total views, 74 views today

Ulangtahun ke 5 di Cambodia

Shakiddo Phnom Penh

Aku dan dia. 5 tahun bersama suami dan isteri. 20 Disember 2013. Kami di Siem Reap, Cambodia.. From Malaysia with Love.. =) 133 total views, 1 views today

133 total views, 1 views today

Selamat Hari Jadi Ketiga buat ILHAM

Birthday ilham

Untuk my prince.. Selamat ulangtahun ke-3. Semoga sentiasa sihat, ceria dan dirahmati Allah selalu. Moga jadi anak yang soleh dan akan mendoakan mummy dan daddy mu.. Happy birthday MUHAMMAD NIZARUL ILHAM BIN HISYAMUDIN 18 November With Love, Mummy n Daddy   158 total views, 1 views today

158 total views, 1 views today

Comel

Macam comel jer

Macam comel je.. macam cantik jer.. via Samsung Galaxy S4 270 total views, no views today

270 total views, no views today

Bercuti ke Pulau Pangkor

Jeti Pulau Pangkor

Masa untuk escapade sebentar dari kesesakan kota. Pada mulanya hanya nak buat BBQ kat belakang rumah di kampung Sungai Besar. Tapi alang-alang semua dah ada, kami berpakat ke Pulau Pangkor. Alahai.. lama tak jenguk ke sana. Moh yob dan yong.. kite ke Pangkor jap. Kami akan menginap di Coral Bay.. moh kite!! via samsung galaxy [...]

143 total views, 1 views today

Cuti di Hari Malaysia

Ilham dan muaz

Cuti 16 September. Ramai yang bercuti, yang balik kampung dan tak kurang juga berehat bersama family. Bagi aku, kali ini kami lepak di Cheras, rumah peminat viruspadu dan ceeramoon. Hahaha.. Sekali sekala makan ramai-ramai sekeluarga, memang sangat best! Sekaligus membawa ilham berjumpa dengan sepupu-sepupunya iaitu Sakinah dan Muaz. Lama tak main-main bersama. tapi bila dah [...]

150 total views, no views today

Keluarga Bahagia

Happy Family

Bagaimana yang dikatakan KELUARGA BAHAGIA tu agaknya? Ada ayah, ibu dan adik-beradik yang hidup dalam satu keluarga kot? Sesiapa yang pernah merasainya tu mesti BAHAGIA. Hargailah jika anda semua masih ada keluarga seperti ayah, ibu dan adik-beradik. Ustazah Siti Nur Bahyah juga mengongsikan beberapa amalan doa selepas solat yang boleh merapatkan hubungan dan menimbulkan kasih [...]

239 total views, 2 views today

Jom ke Pusat Sains Negara bersama Keluarga

Pusat Sains Negara Kids discovery

Cuti sekolah. Ke mana nak dituju? Nak bawa keluarga jalan-jalan. Bila orang jauh atau orang kampung datang ke Kuala Lumpur, nak bawa bersiar-siar, aku prefer tempat yang kurang kesesakannya. Dan yang penting ia menarik, sesuai untuk keluarga. Pusat Sains Negara tu ada dua aras iaitu Galeri dan Pameran serta sebuah taman pendidikan yang dinamakan Science Wonderland. Bahan pameran [...]

775 total views, 7 views today

Happy Birthday Hazmanfadzil.com

Hari ni adalah 15 Ogos. Jadi adalah automatiknya Hari jadi abang sulung saya iaitu Malay Food Blogger : hazmanfadzil.com . Beliau merupakan anak sulung daripada kami 4 adik beradik. Umurnya dah mencecah 3 dekad.. hehehee.. Tapi.. Tapi.. masih belum berpunya!! Hmmm.. maksud aku belum lagi kawin. Duhai hazmanfadzil.com abangku, My Own blood… Semoga sentiasa dimurahkan [...]

179 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...