Juara Bowling Lelaki

Juara Bowling Lelaki

Masa 17hb yang lepas, aku sekeluarga ke Metro Point Kajang. Ada tournament bowling katanya. Untuk qariah Surau An-Nur Sungai Jeluk Kajang. Kali pertama buat aktiviti ini untuk qariah surau. Tujuannya tak lain tak bukan adalah sebagai salah satu aktiviti beriadah bersama keluarga di samping merapatkan ukhuwah di antara satu sama lain. Aku? Tak laa terror [...]

830 total views, 3 views today

Seminggu Berhari Raya

Wefie

Dah masuk seminggu berhari raya. Hari ni dah masuk kerja. Sambung kerja yang patut diuruskan. Tapi sebenarnya masa seminggu beraya pun rasa macam setiap hari update entry. Hahaha.. Nasiblah line CELCOM di Peket 20, Sungai Nipah tu memberikan khidmat yang baik dari dulu. Aku Tethering je ke Lappy seperti biasa. Pagi raya di Kajang, kemudian [...]

883 total views, 2 views today

Selamat Hari Ulangtahun Ayah

mak dan ayah

For my superhero… Selamat Hari Jadi Ayah… Sarjan Mejar (B) Fadzil bin Othman. LOVE U SO MUCH!!!! via Samsung S4 1,477 total views, 2 views today

1,477 total views, 2 views today

Ulangtahun ke 5 di Cambodia

Shakiddo Phnom Penh

Aku dan dia. 5 tahun bersama suami dan isteri. 20 Disember 2013. Kami di Siem Reap, Cambodia.. From Malaysia with Love.. =) 342 total views, no views today

342 total views, no views today

Selamat Hari Jadi Ketiga buat ILHAM

Birthday ilham

Untuk my prince.. Selamat ulangtahun ke-3. Semoga sentiasa sihat, ceria dan dirahmati Allah selalu. Moga jadi anak yang soleh dan akan mendoakan mummy dan daddy mu.. Happy birthday MUHAMMAD NIZARUL ILHAM BIN HISYAMUDIN 18 November With Love, Mummy n Daddy   514 total views, no views today

514 total views, no views today

Comel

Macam comel jer

Macam comel je.. macam cantik jer.. via Samsung Galaxy S4 826 total views, 1 views today

826 total views, 1 views today

Bercuti ke Pulau Pangkor

Jeti Pulau Pangkor

Masa untuk escapade sebentar dari kesesakan kota. Pada mulanya hanya nak buat BBQ kat belakang rumah di kampung Sungai Besar. Tapi alang-alang semua dah ada, kami berpakat ke Pulau Pangkor. Alahai.. lama tak jenguk ke sana. Moh yob dan yong.. kite ke Pangkor jap. Kami akan menginap di Coral Bay.. moh kite!! via samsung galaxy [...]

388 total views, no views today

Cuti di Hari Malaysia

Ilham dan muaz

Cuti 16 September. Ramai yang bercuti, yang balik kampung dan tak kurang juga berehat bersama family. Bagi aku, kali ini kami lepak di Cheras, rumah peminat viruspadu dan ceeramoon. Hahaha.. Sekali sekala makan ramai-ramai sekeluarga, memang sangat best! Sekaligus membawa ilham berjumpa dengan sepupu-sepupunya iaitu Sakinah dan Muaz. Lama tak main-main bersama. tapi bila dah [...]

477 total views, 1 views today

Keluarga Bahagia

Happy Family

Bagaimana yang dikatakan KELUARGA BAHAGIA tu agaknya? Ada ayah, ibu dan adik-beradik yang hidup dalam satu keluarga kot? Sesiapa yang pernah merasainya tu mesti BAHAGIA. Hargailah jika anda semua masih ada keluarga seperti ayah, ibu dan adik-beradik. Ustazah Siti Nur Bahyah juga mengongsikan beberapa amalan doa selepas solat yang boleh merapatkan hubungan dan menimbulkan kasih [...]

743 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...