Speechless dengan Kisah ‘Ingatlah Orang Tua Kita’

kisah ayah

Mesti ada yang melihat di media sosial.. Screenshot cerita ini. Dan setidak-tidaknya pasti ada yang terasa hati. Ada yang teringatkan ayah atau ibu kita. Sama ada yang hidup ataupun yang telah pergi. Masa berlalu pergi, kini aku juga seorang ayah, melihat anak sedang membesar. Apa yang mak dan ayah aku lalui dahulu, akan aku lalui […]

1,292 total views, no views today

Juara Bowling Lelaki

Juara Bowling Lelaki

Masa 17hb yang lepas, aku sekeluarga ke Metro Point Kajang. Ada tournament bowling katanya. Untuk qariah Surau An-Nur Sungai Jeluk Kajang. Kali pertama buat aktiviti ini untuk qariah surau. Tujuannya tak lain tak bukan adalah sebagai salah satu aktiviti beriadah bersama keluarga di samping merapatkan ukhuwah di antara satu sama lain. Aku? Tak laa terror […]

1,810 total views, no views today

Seminggu Berhari Raya

Wefie

Dah masuk seminggu berhari raya. Hari ni dah masuk kerja. Sambung kerja yang patut diuruskan. Tapi sebenarnya masa seminggu beraya pun rasa macam setiap hari update entry. Hahaha.. Nasiblah line CELCOM di Peket 20, Sungai Nipah tu memberikan khidmat yang baik dari dulu. Aku Tethering je ke Lappy seperti biasa. Pagi raya di Kajang, kemudian […]

1,820 total views, no views today

Selamat Hari Ulangtahun Ayah

mak dan ayah

For my superhero… Selamat Hari Jadi Ayah… Sarjan Mejar (B) Fadzil bin Othman. LOVE U SO MUCH!!!! via Samsung S4 2,060 total views, no views today

2,060 total views, no views today

Ulangtahun ke 5 di Cambodia

Shakiddo Phnom Penh

Aku dan dia. 5 tahun bersama suami dan isteri. 20 Disember 2013. Kami di Siem Reap, Cambodia.. From Malaysia with Love.. =) 882 total views, no views today

882 total views, no views today

Selamat Hari Jadi Ketiga buat ILHAM

Birthday ilham

Untuk my prince.. Selamat ulangtahun ke-3. Semoga sentiasa sihat, ceria dan dirahmati Allah selalu. Moga jadi anak yang soleh dan akan mendoakan mummy dan daddy mu.. Happy birthday MUHAMMAD NIZARUL ILHAM BIN HISYAMUDIN 18 November With Love, Mummy n Daddy   1,260 total views, no views today

1,260 total views, no views today

Comel

Macam comel jer

Macam comel je.. macam cantik jer.. via Samsung Galaxy S4 1,557 total views, no views today

1,557 total views, no views today

Bercuti ke Pulau Pangkor

Jeti Pulau Pangkor

Masa untuk escapade sebentar dari kesesakan kota. Pada mulanya hanya nak buat BBQ kat belakang rumah di kampung Sungai Besar. Tapi alang-alang semua dah ada, kami berpakat ke Pulau Pangkor. Alahai.. lama tak jenguk ke sana. Moh yob dan yong.. kite ke Pangkor jap. Kami akan menginap di Coral Bay.. moh kite!! via samsung galaxy […]

943 total views, no views today

Cuti di Hari Malaysia

Ilham dan muaz

Cuti 16 September. Ramai yang bercuti, yang balik kampung dan tak kurang juga berehat bersama family. Bagi aku, kali ini kami lepak di Cheras, rumah peminat viruspadu dan ceeramoon. Hahaha.. Sekali sekala makan ramai-ramai sekeluarga, memang sangat best! Sekaligus membawa ilham berjumpa dengan sepupu-sepupunya iaitu Sakinah dan Muaz. Lama tak main-main bersama. tapi bila dah […]

1,388 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...