Selamat Hari Jadi Ketiga buat ILHAM

Birthday ilham

Untuk my prince.. Selamat ulangtahun ke-3. Semoga sentiasa sihat, ceria dan dirahmati Allah selalu. Moga jadi anak yang soleh dan akan mendoakan mummy dan daddy mu.. Happy birthday MUHAMMAD NIZARUL ILHAM BIN HISYAMUDIN 18 November With Love, Mummy n Daddy   383 total views, 1 views today

383 total views, 1 views today

Hadiah untuk Anak di Lazada

Promosi Lazada Malaysia

Pening nak cari hadiah atau mainan untuk anak? Atau takde masa nak pilih-pilih barang untuk hadiah hari jadi si kecil? Aku ada cadangan. Jom ke Lazada. Pernah dengar tak? Salah satu pilihan untuk kita shopping secara online. Sebelum ni pernah terbaca mengenai seorang pemenang bertuah yang memenangi Mazda2 Hatchback dari Lazada. Wow! shopping dalam masa [...]

805 total views, no views today

Selamat Datang si Kecil di Bulan Ramadan

IMG-20130713-WA0007

Memang sudah kena dan tiba masanya. Tadi sudah mendapat perkhabaran gembira. Seorang lagi bayi lelaki dari keluarga kami telah dilahirkan. Anak pasangan adik perempuan aku yang kedua. Haaa.. dah potong abang ngah yea. Memang seronok laa sebab dah sepasang. Sebelum ni nur sakinah, yang jadi teman sepermainan my ilham. Kini menjadikan dah masuk 3 orang [...]

203 total views, no views today

Kau ILHAMKU yang Bijak

ilham perbadanan Putrajaya

Di kala ini, aku punyai lebih masa untuk my ilham. Kalau dulu, pagi-pagi lagi aku dah keluar ke Puchong masuk kerja. Dan balik pula dekat nak maghrib. Belum kira penat letih kalau hujan lebat, trafik sesak dan macam-macam lagi. Dah sebulan lebih ni, aku pula yang ambil tugas my sha sebelum ini iaitu mengambil ilham [...]

1,503 total views, no views today

Sayang Zara

ilham dan zara

My lham bersama sepupunya, Zara. Comel tak? Haaaa.. sekarang ni ilham suka sangat dah berkawan dan bermain dengan sepupu-sepupunya yang perempuan itu. Sorang Zara dan sorang lagi Sakinah. Errmm… ilham tengah belajar ABC, 123 dan Alif Ba Ta.. Pelat pun takpe lah nak.. Nanti dah besar sikit, boleh betulkan. Minat untuk belajar tu dah makin [...]

647 total views, no views today

ILHAM Stylo

2013-03-03 19.01.31

Seminggu tak jumpa. Itu yang sebenarnya. My ilham di kampung Sungai Besar sebenarnya, di jaga atuk-atuknya dan juga adik-adik ipar. Haaaaa.. seminggu berpisah dengan anak, cuma suara saja yang di dengar hari-hari. Macam ni lah gayanya.. Anak sulung cucu sulung. Tadi jumpa kat Giant seksyen 7 Shah Alam, alahai, lepas rindu. Ditariknya tangan mummy dan [...]

618 total views, no views today

Kerahan Tenaga Orang Bujang

2013-02-10 09.13.00

Ramai yang cuti panjang yea hari minggu ni. Untung laa orang gomen cuti 4 hari. Balik kampung, pergi melancong, melencong dan ada jugak yang kawin. eh, ada blogger yang kawin dah tahun ni?pssstt.. untung laa Cik Nurul masuk paper Metro Ahad. hik3 Tak padan dengan tengah demam chicken pox. Cukup aktif sekarang nih. Kejap-kejap nak [...]

269 total views, no views today

Daun Semambu dan Chicken Pox

2013-02-06 18.41.00

Rabu lepas, selepas aku hantar my ilham ke klinik Maria Putrajaya. Maka terlerailah sakit yang di alami. Bermula dengan suhu badan agak meningkat dan kelihatan ruam-ruam merah kecil di badan. Tapi ilham punya bermula dari kaki, orang kata songsang. hahahaa.. Gatal.. gatal.. gataaaaall…. Kalau orang dewasa yang kena pun rasa gatal, apatah lagi budak dua [...]

3,672 total views, 2 views today

Masa Berkualiti Bersama Anak

SAM_0779a

Aku tertarik pabila Mat Tiang membuat entry Bukan Mudah Menjadi Seorang Bapa dalam blog beliau. Yes, ofkos laaa ada persamaan. Aku juga seorang bapa. Tapi aku baru sorang anak dan beliau dah sepasang. Tapi, dari segi konteks kehidupan blogger, ada kesamaan. Aku juga busy dalam kerja, busy dalam blogging dan pada masa yang sama juga [...]

720 total views, no views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...